HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > NŐI

Valaha eszébe jutott, hogy a boltban kaphatók helyett házi szereket használ a szúnyogcsípések megelőzésére? Vagy gondolkodott már azon, hogy maga keveri ki napvédő krémjét?
Itt az ideje a nagytakarításnak? Nézzen körül, van-e otthon ecet vagy citromsav, szódabikarbóna, perkarbonát!
Életet adott első gyermekének az RTL Klub műsorvezetője, Ördög Nór
Akár egymillió forintot is kivehet évente egykori zenésztársai zsebéből Sipos F. Tamás (49). Az énekes ugyanis nem hajlandó az Exotic együttessel péntekenként és szombatonként fellépni, ezzel azonban a többieket is magával rántja, akik így fellépésenként 100 ezer forinttól esnek el.
Vásárlás után, hazatérve vetted észre, hogy rég áhított cipőd a varrás mentén szakadt? Ne csüggedj, van megoldás, csak járj utána! Morvai Gábor, a Pénzügyi Tanácsadó Irodahálózat szóvivője és koordinátora segítségével megtudhatod, milyen jogaid vannak.
Monte-Carlo — „Remek ember hagyott itt minket" – Erdei Zsoltot (38) is megviselte a Republic együttes énekesének, Bódi László „Cipőnek" (†47) a halála.
KEREKHARASZT - Két kutya és egy macska árválkodik a hétfőn hajnalban elhunyt Bódi László (†47), vagy ahogy mindenki ismeri, Cipő édesanyjának udvarán.
Továbbra sincs változás Cipő (47) állapotát illetően. A Republic együttes frontembere három hete fekszik kómában egy fővárosi kórház intenzív osztályán, miután február 15-én éjjel szívritmuszavar következtében megállt a szíve.
A Republic zenekar énekesét, Cipőt (Bódi László) csütörtökön próbálták felébreszteni a mélyaltatásból, amiben napok óta tartották, de nem sikerült, az énekes kómába esett.
Egyre csökken a visszatérő Dallas nézettsége.
Bejelentették! Ők táncolnak a Szombat esti lázban
Családja csalódott, barátja hallani sem akar róla. VV Veronika egyedül érzi magát a bajban, napok óta az utcára sem merészkedett ki. Miatta szégyenkező édesanyjának azonban a szemébe kellett néznie.
Családokat tett tönkre anyagilag és lelkileg a Rubint Réka szépségszalon! A fitneszlady pár évvel ezelőtt álmot látott: saját nevével fémjelzett szépségszalon-hálózatot Magyarország nagyobb városaiban.
Nem akarok lázítónak hangzani itt, de van egy lázadó tervem a sok vegyi tisztitószereket forgalmazó cég ellen. Az emberiség egyik fő dobása a környezeti szennyezőanyagok, a tisztító-és testápoló termékek csatornákba mosása és vízrendszereink vegyi anyagokkal való elárasztása. Nem csoda hát, ha a halakban nehézfémek, a delfinekben pedig triclosan van (rovarirtószer).
Tizenkétezer ember előtt vallott az érzéseiről Caramel (30), annyira meghatódott az idei óriáskoncertjén.