HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Szilveszter > Így durrogtass év végén!

t: 5355

Így durrogtass év végén!

Búcsúzik az óév, hamarosan startol az új. Itt az ideje, hogy „betárazzunk” szilveszterre. Bár néhány tűzijáték december 28. és január 2. között megengedett, a petárdázás idén is tilos. Durrogtasson hát pezsgőt petárda helyett az ünnepen! A Blikk összegyűjtötte önnek a legfinomabb buborékos italokat.

TÖRLEY CLASSIC DEMI SEC PEZSGŐ 2290 Ft
Törley József Etyeken talált szőlőültetvényének megfelelő talajt, s a termésből 1882-ben palackozott először pezsgőt. Ő vezette be Magyarországon a fagyasztásos seprőtelenítési eljárást.

GARRONE MOSCATO SUMANTE PEZSGŐ 1870 Ft
Korlátozott szőlő- és musthozamú spanyol termővidékről származó, alacsony savtartalmú szőlőből készül. Évente 90 millió palackot értékesítenek belőle.

OROSZ PEZSGŐ 1500 Ft Az
„orosz pezsgő” néven elhíresült terméket a kilencvenes évek eleje óta orosz licenc alapján Izsákon palackozzák alföldi bortermelők boraiból.

HUNGÁRIA EXTRA DRY PEZSGŐ 2300 Ft
Röviddel a második világháborút követően, a budafoki pincészetben rakták le a márka alapjait. Az alapboroknál a friss, üde, markáns savtartalmú nedűkre támaszkodnak.

BB ÉDES PEZSGŐ 625 Ft
Balatonbogláron 1982 óta erjed és érlelődik pezsgő, amelyből ma már évente 7 millió palack fogy. A legjobb minőség érdekében a szőlőt a teljes érés előtt szüretelik.

blikk

2007.12.27

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok