HIRDETÉS
HIRDETÉS

Szolgáltatóbázis

Kategóriák:

Hirdetésfeladás
Csak a szolgáltatóbázis kategóriáiba illő hirdetések adhatók fel!
Ha nem találja az Önnek megfelelő kategóriát, töltse ki a következő űrlapot és létrehozzuk!

Szolgáltatói adatbázisunkban összesen 7742 db hirdetés található.

Ajánló

 
#23591 - Legénybúcsú idejére meglepetés travi show
Legénybúcsúra, szülinapi meglepetésnek, céges party-ra és minden buliba ajánlom a: Szerep cserés Meglepetés Travi Show-t KARINA transzfesztitánk előadásában szólóban, vagy táncoslányos cserével! Akár helyszíneket is tudunk ajánlani nem csak Pesten a bulihoz! ÁRAINK az oldalon megtalálhatóak az ÁRAK kategóriában. Add le megrendelésed on-line!

Cím: Budapest
Telefon: 06203917558
E-mail: party.szerviz.szolgaltatas@gmail.com
Weblap: http://showgirls.hu
Szerkeszt
#23556 - Hisec ajtózár csere
Hisec bejárati ajtó, Kínai Hisec ajtózár csere szolgáltatás ha beletört a kulcs, vagy elhagyta a kulcsát esetleg nem érzi magát biztonságban. Alsó fő zárak, zárbetétek, és felső zártestek, zárbetétek cseréje akár mabisz 5 minőségben. Szolgáltatásaink átfogóak és minden esetben a helyszínen történnek. \r\nHa Hisec ajtózár csere szükséges hívjon minket!\r\n06 70 2000 400

Cím: Budapest
Telefon: 06 70 2000 400
E-mail: zarszerviz24@gmail.com
Weblap: http://www.hisecajtozar.hu/
Szerkeszt
#23555 - Kínai ajtózár csere
Kínai bejárati ajtó, Kínai ajtózár csere szolgáltatás ha beletört a kulcs, vagy elhagyta a kulcsát esetleg nem érzi magát biztonságban vagy eltört a kilincs. Szolgáltatásaink átfogóak legyen szó ajtónyitás, zárcsere, zárszerelés, feladatáról, minden esetben a helyszínen történnek és azonnal pótlásra kerülnek. Nem kell várni napokat az ajtó zárásához, vagy nyitására. Ha Kínai ajtózár csere szükséges hívjon minket! 06 70 2000 400

Cím: Budapest
Telefon: 06 70 2000 400
E-mail: zarszerviz24@gmail.com
Weblap: http://www.kinaiajtozar.hu/
Szerkeszt
#23554 - Aulekedés biztonságát befolyásolják.Karosszéria javítást végzünk felsőfokon, metókarosszéria javítás
Közlekedésünk során akarva és akaratlanul deformálódhat, sérülhet az autónk héj szerkezete. Ezek a sérülések az esztétikát és a látványt és nem utolsó sorban a közlekedés biztonságát befolyásolják.Karosszéria javítást végzünk felsőfokon, mely további szolgáltatásokkal érhető el úgy mint autó szerelés, alkatrészek forgalmazása, gumi szerelés. Hívjon minket ha újra makulátlan, dekoratív autóval szeretne közlekedni! 06 20 383 40 46

Cím: Budapest
Telefon: 06 20 383 40 46
E-mail: zarszerviz24@gmail.com
Weblap: http://www.autokarosszeria-javitas.hu/
Szerkeszt
#23527 - MILTZ Duguláselhárítás non-stop
Cégem fő profilja a professzionális duguláselhárítás, mely azonnal segít a magánszemélyeknek, családoknak illetve cégeknek és intézményeknek a különféle dugulások okozta váratlan helyzetből kiutat találni. Sok éves tapasztalattal rendelkező megbízható szakember vagyok, aki minden helyzetre fel van készülve. Értem ez alatt, hogy modern gépparkomnak köszönhetően minden makacs dugulást le tudok küzdeni, vagyis el tudom hárítni a dugulást.

Cím: 2045 Törökbálint, Kossuth u. 17.
Telefon: 06 70 2420992
E-mail: miltzdugulaselharitas@gmail.com
Weblap: http://miltz-dugulaselharitas.hu
Szerkeszt
#23508 - Rendezvényszervezés,party service,catering, host-hostessek,stb...
Esküvőszervezés, legény-lánybúcsús show műsorok, rendezvény-ötletek, céges rendezvény, születésnapi party lebonyolítása, szervezése felsőfokon. Műsorok közvetlenül a gyártótól, celeb- és híres műsorvezető, humorista, zenész, zenekar minden stílusban, minden igénynek, legjobb minőség, legkedvezőbb áron. Színpad, fény, és hangtechnika igény szerint,esküvő teljes díszítéssel, fényképész+videó rögzítés olcsón. Továbbá sminkes, fodrász, vőféj, limuzin bérlés intézése kedvezménnyel.

Telefon: 06203917558
E-mail: hajcica.productions@gmail.com
Weblap: http://hajcica-agency.hu
Szerkeszt
#23507 - Magánnyomozás, környezet tanulmány, felderítés
Magánnyomozás válópereknél, házaspároknál, szerelménél, vagy csak a bizalom jegyeként. Háttér-ellenőrzés cégeknél, leendő üzleti partnereinél, üzlettársánál,stb... Lazítani akar? Gyártunk Önnek alibit, teljes marketing és tervezet szervezésével és megvalósításával együtt. Egyedi és extrém kívánságokat is teljesítünk kérésre.Hívjon minket bizalommal!

E-mail: eastwolfproduction@gmail.com
Weblap: http://nincstitok.5mp.eu
Szerkeszt
#23506 - Chippendale Show leánybúcsúra, szülinapra
Izmos, kigyúrt srácok igényes erotikus chippendale show-ja céges bulikra, leánybúcsúkra, DISCO-ba, megyei és falunapokra, rendezvényekre egyaránt.Limuzinba is kérhetőek a fiúk.Budapesten pedig yachtra is. Áraink a honlapon megtalálhatóak! Ajánljuk:Gatto-t, DAVE-t figyelmetekbe hölgyek.

Telefon: 06203917558
E-mail: party.szerviz.szolgaltatas@gmail.com
Weblap: http://chippendaleboys.hu
Szerkeszt
#23505 - Sport néküli végleges zsírbontás
A leghatásosabb, legvéglegesebb zsírtörés, amit manapság az egészségügyi szakmában elismernek. Nem kell zsírleszívás, ha van más megoldás is. Nézz be honlapomra és jelentkezz be hozzám!

Cím: Pécel
E-mail: hajniwolf@gmail.com
Weblap: http://zsirbontas.atw.hu
Szerkeszt
#23504 - Legénybúcsú idejére show-k, ötletek
Akarod, hogy a te bulid legyen a legforróbb az éjszakában? Az éjszaka csillagai, mutatnak be különleges erotikus produkciókat, sztriptízt, leszbi showt vagy még vadabb dolgokat:)! Fantáziádra bízzuk a döntést, de egy kis segítség nem árt. A legszebb és legerotikusabb címlaplányok, pornósztárok, playmatek és erotikus modellek találhatóak nálunk, és a legfantasztikusabb jelmezes show-kal állnak rendelkezésetekre! Árak a honlapon az ÁRAK kategóriában! \r\n

Cím: Budapest
Telefon: 06203917558
E-mail: hajcica@gmail.com
Weblap: http://legenybucsulap.hajcica-agency.hu
Szerkeszt