HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Szex > 10 vágykeltő szextipp a megszokás ellen

t: 6237

10 vágykeltő szextipp a megszokás ellen

A hosszú kapcsolatokban és a házasságban elsősorban a rutin teszi tönkre a viszonyt, és nincs ez másként az ágyban sem. Adunk 10 tippet minden anyukának, melyekkel feldobhatják a párkapcsolatukat és a szexet.

Orális örömök
Bizony, nem árt néha az orális élvezetek hagyományos formáját előnyben részesíteni és beszélgetni. Ugyanis ha az összeszokott párok nem játékosan, akár szavakon keresztül jutnak el a szexig, hamarosan rátelepszik hálószobai életükre a rutin. Akármilyen furcsa, az agyunk a leginkább szexuális szervünk: válasszatok ki néhány estét a héten, és beszélgessetek az ágyban 15 percet (se tévé, se laptop, se telefon). Osszátok meg egymással az erotikus fantáziáitokat, vágyaitokat vagy romantikus emlékeiteket, élményeiteket. A lényeg, hogy minél többször tárjátok fel vágyaitokat, annál többször kívánjátok majd meg egymást.


Jóga-játék
Úgy tűnik, sehogy sem tudod bepasszírozni a jógaórákat a sűrű napirendedbe? Csak végy mély levegőt és kezdd el a gyakorlatokat otthon, a férjed előtt. Hihetetlen afrodiziákum lesz mindkettőtök számára! Egy új kutatás szerint a nőknek bizonyos – a stresszért és idegességért felelős - agyi területeiket deaktiválniuk kell ahhoz, hogy izgalomba jöjjenek. Ehhez először is el kell lazulniuk és relaxációs üzemmódba kapcsolniuk magukat például jógával. Csússz hát a jóganadrágodba és topodba, majd kezdd el a gyakorlást! Ám tulajdonképpen mindegy, hogy fehérneműben vagy nagykabátban csinálod, amint a párod meglátja, milyen hajlékony vagy, rögtön elkezd majd vetkőztetni – és nem csak a szemével.Szexi szöveg
Küldj erotikus, izgató sms-t a férjednek, mialatt dolgozik. A szexi üzengetés jó móka, játékossá tesz, ráadásul növeli a bizalmat. Hamar beindít mindkettőtöket és szinte biztosan nem maradtok meg a szavaknál. Nem tudod, hogy fogj hozzá? Próbáld meg leírni a napi teendőidet a lehető legizgatóbban: meséld le neki röviden és pajkosan, hogy éppen most zuhanyoztál és merre járt a szappan a testeden! Vagy emlékeztesd egy régi eseményre: kérdezd meg tőle, hogy emlékszik-e egy együtt töltött forró éjszakátokra. Lassan, óvatosan építsd fel a kis cseledet a nap folyamán, és mire végre mindketten hazaértek, alig várjátok majd, hogy egymás karjában kössetek ki!


Nem mese!
Ki mondta, hogy a rajzfilmek csak gyerekeknek valók? Van az animációs filmeknek egy XXX szekciója, melyet sem a Disney Channel, sem a Cartoon Network nem vetít. A hentai vagy animációs pornófilmek éppen ilyenek, ráadásul sokkal érzékibbek, mint azok az élő szereplős filmek, amiket egy hardcore pornó oldalon találhatsz. Az újdonság varázsa beindít egy sor neurokémiai folyamatot, amelytől izgalomba jöttök. Bónusz: ha a gyerek beugrana közben közétek azzal, hogy rosszat álmodott, könnyen kihúzhatjátok magatokat a csávából, hiszen elég csak annyit mondani: „Kicsim, anyu és apu rajzfilmet néz!" Aztán persze nem árt nagyon gyorsan kikapcsolni.


Szedd elő az alaprajzot!
Az egyik legegyszerűbb módja, hogy kikerüljetek a hálószobai rutin unalmából, hogy felfedezitek a ház – és egymás - minden zegzugát. Essetek egymásnak a fekvenyomópadon az alagsorban, a kihúzható ágyon a vendégszobában vagy a családi kisbusz hátsó ülésén. Mielőtt azonban túlságosan belemerülnétek a pókhálózásba, zárjátok be jól az ajtót, nehogy a gyerekek bújócskázás közben véletlenül rátok találjanak.


Idesüss!
Szereted a sötétet? Vagy csak akkor oltod le a villanyt, ha szex következik? Használd ki és ragadj zseblámpát! Világítsatok a testetek azon pontjaira, melyeket szeretnétek, hogy a másik megcsókoljon, megérintsen. Használhattok sötétben világító vibrátort is irányfényként, ha van kéznél. Vezesd a fényt a tested minél több pontjára, mielőtt a főbejárathoz terelnéd a párodat!


Rocksztár
Ha ismered a GuitarHero játékokat, talán a gyerekeid miatt kénytelen is voltál beszerezni valamilyen formában. Ne hagyd, hogy a gyerkőcök kisajátítsák, inkább rendezettek csatát! Legyen a tét, hogy aki nyer, a rocksztárok életét élheti az ágyban és az asszisztense/ kiválasztott rajongója minden kívánságát teljesíti. Bizonyára ti is gyakran vagytok stresszesek és nehezen kerültök hangulatba. A szerepjátékkal felvehettek egy másik személyiséget, mely segít kiszakadni a mindennapokból és segítségével a fantáziáitokat is könnyebben kiélhetitek.

A lurkók lehet, hogy nevetni fognak anyu és apu heroikus küzdelmén, de a motiváció elég erős lesz, hogy belevessétek magatokat a játékba.
Alkonyat

Te is észrevetted, hogy mostanában minden a vámpírok és vérfarkasok történetei körül forog? Hát végy példát az Alkonyat sztárjairól és vidd te is a harapást és a szívást a hálószobába. Óvatosan harapdáljátok meg egymás nyakát vagy mellbimbóját. Térj el a szokásos előjátéktól: csókoljátok, harapjátok és szívogassátok egymás testét. Vigyázz, ha kicsit hevesebbek vagytok, könnyen nyoma maradhat az akciónak!


Csavard fel!
Szeretnéd, ha zenére kerülnétek hangulatba, de nem akarod felébreszteni a gyerekeket? Szerezz be egy elosztót az iPododhoz, így mindketten hallgathatjátok a kedvenc számaitokat és gabalyodhattok egymásba, miközben próbáltok nem belegabalyodni a drótokba. A közös zenehallgatás szinkronba hoz titeket, az érzelmek és érzések egyszerre járnak majd át mindkettőtöket.


Pancsolás
Ugorjatok be a férjeddel a zuhany alá vagy a habfürdőbe együtt! A gyerekeknek mondjátok azt, hogy ha együtt zuhanyoztok, sokat spórolhattok a vízzel, így biztosan nem fognak gyanakodni. Az illatos, forró víz ellazítja az izmaitokat és pillanatok alatt hangulatba kerültök!


pink


2012.05.08

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok