HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Horoszkóp > 2010: a Pléh Cica éve

t: 4486

2010: a Pléh Cica éve

2010 - a Fém Tigris éve

A következõ hónapokra a dinamizmus, az erő, az energia lesz jellemző - a Tigris addig „üldözi" az áldozatát (azaz célját), amíg azt meg nem szerzi, még akkor is, ha közben teljesen kimeríti saját magát. Reakcióinkra az agresszivitás lesz a legjellemzõbb: az akaratunkat ellentmondást nem tűrően érvényesítjük! Bár a kínai asztrológia szerint ez különösen nehéz év lesz, mégis nagyon sokat hozhatunk ki belõle - még a leglehetetlenebb feladatokat is vállaljuk, és valószínűleg képesek is leszünk teljesíteni! Most érdemes szembenézni azokkal a problémákkal, amelyek a legtöbb fejtörést okozták nekünk a múltban! A következő hónapokban az élet minden területén áttörést érhetünk el! Ne várjunk békét és harmóniát - annál több kalandban és izgalomban lehet majd részünk!

Patkány (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Elég nehéz éved lehet, nem nagyon találod a helyedet, és az idő nagy részében a melankólia, letörtség lesz rád a jellemzõ. A legtöbb változásnak, eseménynek túl nagy jelentőséget tulajdonítasz, és persze nagyon idegesen, feszülten reagálsz ezekre. A karriered szempontjából nem kell (és nem is szabad!) túl nagy változásokra számítani: lassan, de biztosan haladhatsz elõre a ranglétrán, és végre megtalálhatod azokat az embereket, akivel érdemes együttműködni. Anyagi szempontból jó éved lehet, ám ezért tenni is kell: minél aktívabb vagy, annál több pénzre számíthatsz! Kölcsönügyletekbe azonban ne menj bele, mert ezek nagyon sok feszültséget okozhatnak az életedben. Az egészség szempontjából arra kell a leginkább figyelned, hogy ne csak a teljesítményt hajszold, szánj elég idõő a pihenésre is! A szerelmi ügyekben előrelépésre számíthatsz, bár idõnként magányosnak érezheted magad. Ha még nem találtad meg a párodat, ebben az évben jó eséllyel találkozhatsz valakivel, aki teljesen elvarázsol!

Bivaly (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Nem lesz olyan izgalmas éved, mint tavaly, de ez nem jelenti, hogy lazíthatsz: a veszély szinte minden sarkon ott leselkedik rád, könnyen szenvedsz baleseteket, és a türelmedet is gyorsabban veszíted el! A barátaid, családtagjaid azonban a szokásosnál többet segíthetnek neked, rájuk mindig számíthatsz A munka szempontjából jó időszak vár rád, végre megmutathatod ugyanis a tehetségedet, akár új állást is találhatsz magadnak, ám keményen kell dolgoznod a sikerért! A kollégáiddal nagyon jól alakulhat a kapcsolatod, ha kellően lelkes és szorgalmas vagy! A pénzügyekben inkább a lassú, de biztos bevételekre kell számítanod; azonban nagyon fontos, hogy semmilyen kockázatos üzletbe ne vágj bele! Az egészségeddel is több probléma lehet, mint a korábbi években, könnyen kapsz el fertőzéseket, és a gyógyulás is lasabb lesz... Szerelmi ügyekben azonban nagyszerû hónapok várnak rád, akár kapcsolatban élsz, akár még csak most keresed a párodat. Házasságra, gyerekvállalásra vagy más „nagy lépésre" is számíthatsz!Tigris (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Egyáltalán nem vár rád jó év, hiszen két Tigris csak harcolni tud egymással... Óvakodj minden komoly döntéstől, igyekezz kihasználni azt a plusz erőt és energiát, amit a következő hónapok tartogatnak neked. A munka és a karrier szempontjából hatalmas lehet rajtad a nyomás, nagyon fontos lehet, hogy teljesíts. Az emberi kapcsolataid kiemelt szerepet kaphatnak, igyekezz a barátaidat közel, az ellenségeidet pedig még közelebb tartani magadhoz! Anyagi szempontból is kell néhány kihívásra számítanod, és sajnos többször kell nemet mondanod ajánlatokra vagy kérésekre, mint szeretnéd. Az egészséged szempontjából az lenne a legfontosabb, hogy elég időt tölts a lazítással, mindig aludd ki magadat, és ne akard sanyargatni a testedet! Szerelmi ügyekben meg kell őrizned a türelmedet: ne akarj előbbre lépni egy kapcsolatban, és új viszonyba se akarj görcsösen belekezdeni! A féltékenység, irigység és pletykálkodás is okozhat neked néhány rossz napot!

Nyúl (1951, 1963, 1975, 1987, 1999)

Sokkal magabiztosabbá válhatsz ebben az évben, ám a sikerhez az is kell, hogy ne rúgd fel az írott, illetve íratlan szabályokat - ügyelj arra, hogy kinek mit mondasz! A karriered szempontjából reményteli időszak vár rád, jó lehetőségeket kaphatsz, ám ehhez rengeteg segítségre van szükséged a barátaidtól, kollégáidtól: nagyon figyelj arra, hogyan bánsz másokkal, mert ezt fogod te is visszakapni! Anyagilag nagyon kellemes időszak vár rád, főleg másokok keresztül számíthatsz nagyobb nyereségre: ne félj tanácsot kérni, vagy közös üzletbe vágni másokkal! Azonban ne légy túl kapzsi! Egészségügyi szempontból kisebb, bosszantó problémák várhatnak rád, de semmi komolyabb betegségre nem kell számítanod. Ha krónikus betegségben szenvedsz, akkor javulás várható! A szerelem szempontjából lesz néhány rossz heted, sok félreértés és versengés vár rád - különösen akkor, ha nem figyelsz oda másokra, és csak a saját boldogságodat tartod szem elõtt!

Sárkány (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000)

Szinte teljes mértékben rajtad múlik, hogy milyen éved lesz: a Sárkány és a Tigris tisztes távolságból szemléli egymást, és ha nem muszáj, nem keverednek harcba... Éppen ezért, ne tégy semmi olyat, amivel kihívnád magad ellen a sorsot, és ne kockáztass, se a szerelemben, se a munkában! A karrieredben megmutathatod ugyan, hogy mire vagy képes, sok lehetõség vár rád, de ezért keményen meg kell küzdened másokkal! Ne reagálj túl szenvedélyesen, mert a hírneved most jóval elõtted járhat! Anyagi szempontból nem jönnek könnyen a bevételek, de amit megszerzel magadnak, azt nem veszíted el. Ezen a területen se kockáztass, inkább tervezd meg alaposan a költségvetésedet! Az egészség területén a megelőzésre kell nagyobb hangsúlyt fektetned! Szerelmi ügyekben sajnos bizonytalanabb idõszak vár rád! Próbálj meg türelmesnek lenni, még akkor is, ha nagyon szeretnéd másokra erõltetni az akaratodat. Ügyelj arra, hogy mit mondasz ki - ebben az évben nagyon könnyen megsérthetsz másokat!

Kígyó (1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001)

Az emberi kapcsolataid elég rosszul alakulhatnak ebben az évben, és ez sajnos az életed minden területére kihat! Éppen ezért boldogtalannak, feszültnek érezheted magadat, és sok veszekedés vár rád! Igyekezz mindig megõrizni a nyugalmadat, és az új területek meghódítása helyett annak a megtartására koncentrálj, amit már megszereztél! A munka szempontjából nagyon ügyelj arra, hogy ne hibázz, ne légy hanyag - az ellenségeid, riválisaid azonnal lecsaphatnak rád! Ha azonban jó kapcsolatot építesz ki a munkatársaiddal, főnökeiddel, õk hozzásegíthetnek egy jobb pozícióhoz! Anyagi szempontból ne várj túl sok nyereséget, fõleg ne azt, hogy a sültgalamb csak úgy a szádba repül - ebben az évben csak a munkától remélheted a pénzügyi helyzeted javulását! Az egészséged csak akkor romolhat meg, ha nem pihensz eleget! Szerelmi ügyekben sem lesz túl jó éved, több türelemre és nyugalomra van szükséged! Ne akarj olyan dolgokat megvalósítani, amelyekben te magad se nagyon hiszel... Az idősebb barátok, ismerõsök vagy családtagok tanácsaira érdemes lesz hallgatnod!

Ló (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002)

Igazi fordulópont lehet ez az év az életedben! Az élet szinte minden területén izgalmas lehetõségeket kaphatsz, és a korábbi befektetések is megtérülnek most. Arra azonban ügyelj, hogy a szerencséddel együtt a rosszakaróid száma is megnõhet... A munka szempontjából kitûnő döntéseket hozhatsz, új lehetőségek várnak rád, és nagyobb felelõsséget vállalhatsz - feltéve, ha te is ezt akarod. Az üzleti eredményeid is igen kielégítőek lehenek! Az ellenfeleid azonban minden lépésedet árgus szemmel figyelik, így ne adj nekik lehetõséget arra, hogy megtámadjanak! Anyagi szempontból is jó éved lesz: több pénzre számíthatsz, és a befektetéseid is nagyon jó hozamot ígérnek! Az is valószínű, hogy az év végére egy nagyobb összeget meg tudsz majd takarítani. Egészségügyi szempontból az okozhatja a legtöbb gondot, hogy nem bízol saját magadnak - a betegségeket idõnként csak képzeled! A szerelmi ügyeket tekintve igazán kellemes időszak vár rád, rengeteg vonzerővel rendelkezel, könnyedén találhatsz magadnak új kapcsolatot; ha pedig már hosszabb ideje együtt vagy valakivel, akkor még szorosabbra fûzhetitek a kapcsolatotokat (a családalapításra, gyerekvállalásra, házasságra azonban még várnod kell).

Bárány (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003)

Bár nagyon szerencsés idõszaknak ígérkezik ez az év az életedben, ehhez azonban az kell, hogy megmutasd a benned rejlõ szellemi és lelki erőt! Eddig talán elbújtál a világ elől mások háta mögé, ám most ki kell állnod a reflektorfénybe! Munka szempontjából különösen szorgalmasnak és okosnak kell lenned, ám szerencsére, több „égi segítő" is melléd állhat! Végre kivívhatod magadnak azt a tiszteletet, amire vágysz. Ne felejtsd el azonban azokat, akik támogattak téged! A pénzügyekkel kapcsolatban több bevételre számíthatsz, ha saját vállalkozásba fogsz, az is nagyon gyümölcsöző lehet. Azonban apróságok, figyelmetlenségek vagy felelőtlenség miatt rendszeresen elveszíthetsz egy-egy kisebb összeget. Az egészségeddel kapcsolatban nem kell komolyabb betegségre számítanod, és a jó hangulatod is sokat adhat a fizikai jól-létedhez. Ám a balesetek, sérülések esélye is megnõhet ebben az évben, és valószínûleg sokat aggodalmaskodsz majd a szeretteid állapotáért. Szerelmi szempontból ez az év sokkal jobbnak ígérkezik, mint a korábbi! Ha még magányos vagy, biztosan találkozol valakivel, aki megdobogtatja a szíved! Ha pedig már kapcsolatban élsz, akkor harmonikus idõszak vár rátok.

Majom (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004)

Nagyon elfoglalt és aktív év vár rád, ám éppen emiatt nagyon sok lesz a „hibalehetőség" is - érzelmileg és fizikailag könnyebben kimerülhetsz, és jóval többet kellene magaddal törődnöd! Bár érdemes lesz előre lépni, a nagyon kockázatos ügyeket kerüld! A karrier területe rengeteg munkát jelez, sok izgalmas ajánlatot kaphatsz, és rengeteg érdekes, megvalósítandó ötleted lehet - ám ezeket csak akkor tudod kihasználni, ha mindent nagyon alaposan megtervezel! Anyagilag is jó lehetőségeket kaphatsz, ám nem leszel túl szerencsés a pénzügyekben, így ne akarj egyik pillanatról a másikra meggazdagodni. Fontos dolog lehet az is, hogy az pénzzel kapcsolatos ügyeket és a barátságot ne keverd egymással, ebbõl semmi jó nem sülhet ki. Egészség szempontjából a legtöbb problémát a kimerültség, a testi és lelki fáradság okozhatja, ez vezethet balesetekhez is. Szerelmi ügyeket tekintve egy kicsit feszültebb idõszak következhet az életedben: nagyon türelmesnek kell lenned, és minden döntésedet alaposan meg kell fontolnod!

Kakas (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005)

Kedvezõ év vár rád, amikor megmutathatod az erődet, vezetői képességeidet, és az emberekkel való kapcsolatodon is sokat javíthatsz! Igaz, ez arroganciával és sértődékenységgel járhat együtt, ezért dolgozz többet az emberi kapcsolataidon. A munka területét tekintve hatalmas elõrelépés várhat rád, és valószínű, hogy vezetõ pozícióban is megcsillogtathatod a személyiségedet. Ügyelj azonban arra, hogy ezt a kedvező idõszakot ne mérgezze meg a fölényeskedésed! A pénzügyekben is jó döntéseket hozhatsz, és nagyobb bevételre is számíthatsz! Ezt azonban ne szórd el, inkább tedd félre nehezebb napokra! Az egészségeddel kapcsolatban nem lesznek nagyobb gondjaid, elég, ha a szokásos óvintézkedéseket megteszed. A szerelmi ügyeket tekintve egy kicsit könnyedebb időszak vár rád, sem nagy fordulatokra, sem drámai jelentekre nem kell számítanod. Akár régebb óta ész egy kapcsolatban, akár csak most kezdtetek randevúzni, próbáld meg nem uralni a másikat, és ne mondj olyan dolgokat neki, amit késõbb megbánhatsz!

Kutya (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006)

Nagyon kellemes éved lehet, ám az elõrelépést csak magadnak köszönheted - eljött az ideje a cselekvésnek! Elsősorban az emberi kapcsolataidra koncentrálj, ha ezeket megerõsíted, az minden más területen is sikert hozhat neked. A munka szempontjából végre kivívhatod magadnak azt a tiszteletet, amire mindig is vágytál, és megmutathatod a szorgalmadat, tehetségedet. Ha valami kreatív ötleted van, azt se engedd „elúszni", inkább próbáld megvalósítani - most minden, amibe belefogsz, sikert ígér! Anyagi nyereségre is másokon keresztül, mások segítségével tehetsz szert, és a művészetekben, kreatív munkákban is igen sikeres lehetsz. Az egészséged szempontjából az idegi feszültség okozhatja a legtöbb problémát: figyelmetlenséged könnyen vezethet balesetekhez, az állandó idegeskedés pedig betegségeket okozhat. Szerelmi ügyekben is csodás hónapok várnak rád, népszerű és önbizalommal teli leszel, ez pedig ahhoz vezet, hogy több ajánlatot is kaphatsz! Ennek ellenére, ez az év inkább a kalandokról és kísérletezgetésrõl, nem pedig a hosszú távú, biztonságos kapcsolatokról szólhat neked.

Disznó (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

Szerencsés évnek nézel elébe, és az élet minden területén kedvező változásokra számíthatsz! A korábbi hibáidat, tévedéseidet is ki tudod idén javítani! Munka szempontjából rengeteget tanulhatsz, és nagyszerű lehetőségeket kaphatsz, hogy megmutatsd a tehetségedet. A kollégáid, üzletfeleid is támogatóan állnak hozzád, sőt, gyakran elõbbre helyeznek téged, mint a saját érdekeiket! Ha szeretnéd új területen kipróbálni magadat, akkor ebben az évben érdemes megtenned a szükséges lépéseket! A pénzügyeket tekintve is kedvező időszak vár rád: a biztos jövedelem mellett plusz bevételekre is számíthatsz, a saját vállalkozásod pedig hatalmas fejlődésnek indulhat. A befektetések, a kockázatvállalás is megtérül! Arra azonban ügyelj, hogy ne kérkedj a vagyonoddal. Egészségeddel sem lesznek problémák, ám a hedonizmus miatt kellemetlenségekkel szembe kell majd nézned (ezeket azonban nagyon könnyen meg tudod előzni). A szerelemben is szerencsés lehetsz, akár új kapcsolatra vágysz, akár megerősítenéd a jelenlegit. Eljegyzés vagy házasság is várhat rád!

Pink.hu

2010.01.06

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok