HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Egészség > Vigyázz, kész, ősz!

t: 4474

Vigyázz, kész, ősz!

Az évszakváltás testileg és lelkileg is kihívást jelent mindenki számára. Az új ritmus azonban egy tudatosabb életvitel kezdete is lehet.

Ehhez az is kell, hogy számot vessünk szervezetünk állapotával. Egészségügyi értékeink rutinellenőrzése, mint a testsúlyváltozás, a vér­nyomás, a vércukorszint, ko­leszterinszint el­lenőrzése ugyan­is azon­nali irányt mutathat a további teendőinkről.

Az ősz elején jelentkező rossz közérzet vagy sorozatos megfázás utalhat arra is, hogy immunrendszerünk komolyabb terhelésnek van kitéve, netán makacs baktériumok vagy vírusok támadtak meg bennünket. Az is lehet, hogy következetlen táplálkozásunk miatt hiányt szenvedünk egyes vitaminokban, ásványi anyagokban.

Az évente ajánlott rutinszerű laborvizsgálatokat is ajánlatos ilyenkor elvégeztetni. Az eredmények értékelésében segítségünkre lehet az internetes, bármikor bárhol elérhető laboratórium, a labtestonline.hu is.

Az oldal használatával könnyebben megérthetjük testünk jelzéseit, időben változtathatunk életmódunkon vagy megadhatjuk szervezetünknek, amire szüksége van a komolyabb betegségek elkerüléséhez, az immunrendszerünk megerősítéséhez, teljesítményünk növeléséhez.

Figyeljünk a legapróbb jelekre is, hiszen a szervezetben elindult negatív folyamatokat könnyebb az elején megállítani, mint amikor már komoly tüneteket észlelünk!

blikk

2012.09.19

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok