HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Szex > Íme a kikötözős szex szabályai

t: 6146

Íme a kikötözős szex szabályai

Bár elsőre ijesztőnek tűnhet a kikötözős szex, ha körültekintően csinálják, nagyon izgató lehet. Most eláruljuk a legfőbb szabályokat, hogy partnereddel közösen próbálhassátok ki ezt az izgalmas játékot!

Kéj vagy fájdalom?

A hiedelemmel ellentétben a bondázs szexnek egyáltalán nem kell fájdalmasnak lennie; hiszen nem az a cél, hogy a szalag vagy a kötél elszorítsa a vérkeringéseteket! Amíg a sál vagy a kendő csak annyira szorítja össze kedvesed végtagjait, hogy az mókásnak tűnik, addig semmi baj ezzel a módszerrel. Végül is úgy is arra vársz, hogy kiszabadítsa magát.

Elkékülni

Fontos tanács a biztonságotok érdekében, hogy figyeljetek a testetek reakciójára. Ha egy testrész kékülni, lilulni kezd, zsibbad vagy kihűl, azt jelzi, a tested segítségért kiált, tehát szabadítsd ki a kötésből. Ha te vagy a domináns szerepben, folyamatosan ellenőrizd partnered állapotát, ha pedig alul vagy, mindenképpen szólj neki, ha az említett tüneteket tapasztalod magadon.A méret a lényeg!

Minél szélesebb és hosszabb – tehát nagy felületet tudsz vele összekötözni - a szalag, amit használsz, annál biztonságosabb. Tehát szerezz be inkább széles, párnázott bilincseket telefonzsinór vagy más kábel helyett, de jó megoldás lehet a már említett selyemsál vagy nejlonharisnya is. A biztonság kedvéért készíts egy ollót az éjjeliszekrényre, arra az esetre, ha rosszul sülnének el a dolgok. Ráadásul a vékony kötözők könnyen elszorítják a vérkeringést, így hamar véget érhet a móka.

Óra indul!

Ha kezdő vagy a kötözős játékban, határozz meg időkorlátot magatoknak; szánj az együttlétből csak 10-15 percet rá. Később, mikor már mindketten belejöttök és ügyesebbek lesztek, tovább is elnyújthatjátok ezt a nem mindennapi élvezetet!
Okosan!

Soha, de soha ne szorítsd el partnered nyakát, kötözd a földhöz vagy lógasd fel anélkül, hogy a lába leérne. Egyrészt teljesen kiszolgáltatod őt, másrészt ha valami baj történik, valószínűleg nem fogod tudni elkapni.

Ha kíváncsi vagy arra, mi a legfontosabb szabály, kattints a Pink.hu cikkére a folytatáshoz.


blikk

2012.05.01

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok