HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Szex > Dobd fel szexuális életed!

t: 6046

Dobd fel szexuális életed!

Dobd fel szexuális életed!

Sokaknak okoz gondot – és manapság már nem csak az életkor előre haladtával – a csökkenő szexuális vágy és az ellaposodó szerelmi élet. A nők nagy része kevésbé vagy egyáltalán nem elégedett a hálószobában, ennek ellenére mégis sokan mondják, hogy minden rendben van, pedig az igazi gyönyört egy világ választja el attól, amit Ők valójában tapasztalnak.A szexuális zavarok mind fizikai, mind pszichikai problémák miatt kialakulhatnak. Sok testi ok és orvosi kezelés okozhat szexuális zavarokat. Gyakori, hogy a cukorbetegség, a szívbetegségek, a neurológiai problémák, hormonális változások, krónikus betegségek, mint a vese vagy a máj működésének zavarai vezetnek szexuális működés felborulásához. Ráadásul bizonyos gyógyszerek mellékhatásai - köztük az antidepresszánsok- a szexuális vágyra és funkciókra is hatással vannak.

Az alábbiakban felsorolunk néhány gyakori szexuális problémát és lehetséges megoldást, hogy egy egészségesebb, boldogabb szexuális életet élhess!

Szexuális vágy hiánya!

A leggyakoribb probléma talán a szexuális vágy hiánya. Ezt a problémát általában feszültség, stressz, hormonális változások, állandó orvosi kezelés- terhesség, feszültség, kemoterápia, fáradtság okozhatja. Természetes növényi kivonatú vágyfokozó készítmények használatával sokat lendíthetünk a szexuális életen!

www.szuperalak.hu/termekek/potencianovelo_vagyfokozo/

Természetes síkosság hiánya!

A nőknél a szexuális izgatottsághoz hozzátartozik a nemi szervek megfelelő természetes síkossága. Ha ez sajnos nincs meg, akkor a nő nehezebben kerül hangulatba és áll készen a szexre. Kutatások szerint a vérkeringési problémák is kihatnak a hüvelyre és csiklóra és szintén hozzájárulnak a hüvelyszárassághoz. Erre a problémára számtalan mesterséges síkosító gél és krém áll rendelkezésre.

Fájdalom behatoláskor!

Sok nő tapasztal sajnos fájdalmat a behatoláskor. Ennek számos oka lehet, többek között ciszták, gyulladás, természetes síkosság hiánya. Ez elsősorban orvosi kivizsgálást igényel, hogy nincs-e valami gyulladás, fertőzés a hüvelyben.
Változókorba lépés!

Az ösztrogénszint a kor előre haladtával csökken, a klimax miatt pedig sok nő tapasztal változást szexuális funkcióiban, többek között hüvelyi szárazságot és csökkent szexuális érzékenységet.

Tehát valamennyi probléma kezelhető orvosi segítséggel vagy természetes úton. Gyógyszerekkel vagy növényi kivonatú készítményekkel. Valljuk be, minden problémára lehet megoldás, csak fel kell ismerni, és foglalkozni kell a megoldásával!

www.szuperalak.hu

2012.06.16

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok