HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Kapcsolatok > Nyári kaland számokban - A nők negyede félrelép nyaralás alkalmával

t: 4296

Nyári kaland számokban - A nők negyede félrelép nyaralás alkalmával

Egy felmérés során kiderült, hogy a megkérdezett nők 25%-a bevallottan félrelép a nyári vakáció alkalmával.

A nők minden gátlásukat maguk mögött hagyva féktelenül flörtölnek és még akár messzebbre is elmennek a nyaralás alkalmával. A céda nők fele azonban nem is egy pasival, hanem többel is összeáll a pihenési idő alatt. A megkérdezett nők egyharmada bevallotta, hogy nem egy, hanem két pasassal osztotta meg az ágyát ugyanazon nyaralás alkalmával. A legmegdöbbentőbb arány a flörtölésről szól, hiszen egy hatoda a megkérdezetteknek bevallotta, hogy háromnál, vagy ennél több férfival flörtölgetett.

A nyaralás alkalmával kialakuló szexuális viszonyokból csupán 1%-ra derül fény otthon, így elég kicsi a kockázata a nők oldaláról, hogy a lebukás esélye megkeserítse a rövid, de élvezetes nyaralással egybekötött szexet. Azonban nem csak a nők kacsintgatnak félre a nyaralás során, hanem a férfiak is és az arány nagyjából ugyanakkora, mint a nők körében. Pont ezen okból kifolyólag a megkérdezett nők elmondták, hogy sokkalta jobban szeretnek pár nélkül maradni a nyári hónapokban, mert így nem veszélyezteti őket a megcsalás lehetősége.

A meglepő, hogy a nők ilyenkor nem másik nyaraló férfiakat választanak partnernek, hanem sokkalta inkább a kiszolgáló személyzet tagjai, vagy éppen az idegenvezető közül választanak játszópajtást maguk mellé. A nők a vakáció ideje alatt sokkal aktívabbak szexuálisan, mint az év bármelyik másik időszakában, így az 1-2 hét alatt napi 3-szor szeretkeznek alkalmi partnerükkel, vagy partnereikkel. A legmeghökkentőbb adat, hogy a nyaralás alatt a biztonságos szexhez való ragaszkodásuk is minimálisra csökken, így csupán 60%-uk használ óvszert ebben az időben.

A megkérdezettek 50%-a nem aggódott a szexuális úton terjedő betegségek megszerzésétől, de ahhoz ragaszkodnak, hogy a szex kényelmes keretek között jöjjön létre. A felmérésben megkérdezettek a nyaralás alatti kalandokat tarják a legromantikusabbaknak.

eletmod.hu

2009.05.07

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok