HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Wellness > Wellness: Riu Tikida Dunas Clubhotel**** Marokkó

t: 5925

Wellness: Riu Tikida Dunas Clubhotel**** Marokkó

A wellness szálloda egy kilométerre található Agadir központjától. A mesés Riu luxusszálloda egésze finom homokú tengerparttal rendelkezik, ötvenezer négyzetméteres parkosított területen helyezkedik el.

A wellness hotel egy központi épületből és több háromemeletes épületből áll. A négycsillagos szálloda berendezése az elegancia stílusjegyeit hordozza magában, a szobák tengerpartra tekintő terasza felár ellenében vehetők igénybe, a nem tengerpartra néző szobák, pedig a csodálatos növényzetű kerthelységre tekintenek.

A welless szálloda exkluzív szolgáltatásai közzé tartoznak: számos étterem, pizzéria, bár, lobby bár, snack bár, medence bár, huszonnégy órás szobaszerviz, autó és kerékpárkölcsönző, Thalassoterápiás szépségcenter, őrzött parkoló.

A wellness szálloda számos medencével rendelkezik, találunk közöttük: édesvizű medencét, tengervizű medencét, nyitott, zárt medencét és törökfürdőt.

A Riu Tikida Dunas Clubhotel számos sportolási lehetőséget nyújt: röplabda-, kosárlabda és minifocipálya, két teniszpálya, fitnesz terem trénerrel, strandröplabda pálya.

A strandon szörf, vitorlázás, vízisí, vízibicikli, banán, motorcsónak bérlési lehetőség van. Ellátás: all inclusive. Az éjszakai életet kedvelő vendégeket a hét minden napján diszkók és showműsorok várják a luxusszálloda területén.

nice

2007.01.16

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok