HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Horoszkóp > Ezt ígérik a csillagok az utolsó hétre

t: 4249

Ezt ígérik a csillagok az utolsó hétre

Ezen a napon könnyen kerülhetünk érzelmi, anyagi vagy szexuális függőségbe egyaránt. A barátságtalan Vénusz-Szaturnusz rezgések 29-e táján még a legjobb kapcsolatokban is átmeneti elhidegülést okozhatnak, ezért nem árt lélekben megerősödnünk, hogy a vitás helyzeteket is türelemmel, megértéssel tudjuk kezelni. Ebben az időszakban kiderülhet, hogy legfontosabb kapcsolataink működtetése több kötelezettség- és felelősségvállalást igényel, mint amennyit hajlandóak vagyunk áldozni értük. Érdemes a hirtelen döntéseket elkerülni és mérlegelni a lényeges kérdéseket. Egy kis kellemetlenség miatt még nem biztos, hogy ki kell lépni egy fontos kapcsolatból.

A szilveszter napjára eső holdtölte túlcsorduló érzelmeket és elszabadult indulatokat jelez. Míg az előbbi a boldog szerelem beteljesülését ígéri, az utóbbi családi perpatvarok forrása lehet. Az év utolsó napján kerüljük a tömeget, és lehetőleg olyan emberek társaságában ünnepeljünk, akiket régóta ismerünk, és akikben száz százalékig megbízhatunk. Ügyeljünk a könnyű kosztra, mert a máj és az epe fokozottan érzékeny. Mivel a Merkúr január közepéig hátráló mozgást végez, mellőzzük az újévi fogadalmakat, és ne ígérjünk meg semmit, amit később megbánhatunk.


Fotók: Northfoto

Kos (03. 21.-04. 20.)

Szerelem: Egy munkahelyi viszonnyal önigazolást nyerni éppoly hiábavaló próbálkozás, mint babot ültetni, és azt várni, hogy orchidea teremjen belőle. Az ilyen típusú örömök nem érnek annyit, hogy miattuk kockára tegye a házasságát. Ha kényszeresen partnert keres magának, az éppoly egészségtelen, mint az, ha nem mászik ki egy rossz kapcsolatból.

Egészség: A munkahelyén vessen véget minden bizalmaskodó kísérletnek. Csírájában kell elfojtania minden ön ellen irányuló viselkedést, még amikor az ügy olyan jelentéktelen, hogy szóra sem érdemes. Az év végén tanuljon meg uralkodni a vágyain, és tegyen meg minden elképzelhető erőfeszítést a védekezésre. Ne kívánjon az óévbúcsúztatótól sokat, akkor kevésbé lesz sebezhető.

Munka, pénz: Vállalatánál tulajdonosváltásra, cégeladásra kerülhet sor, és nehéz elviselni, hogy jövedelme más emberektől függ. Néhány Kos változtatni akar jövedelemszerzése vagy üzleti politikája módján. Az is megeshet, hogy azért alkalmazzák, hogy ön végezze el a „nagytakarítást". Ne vegyen részt olyasmiben, ami ellen a lelkiismerete lázong, de tanuljon meg együttműködni másokkal.Bika (04. 21.-05. 20.)

Szerelem: Ha módja van külföldön szilveszterezni, áldozzon erre, és vegye észre, hogy egy vonzó útitárs minden szexuális stratégia iránt fogékony! De a szenvedély önmagában nem elegendő. A szeretet és szerelem csak akkor nevezhető igazinak, ha a testi vonzalom értelmi és lelki vonzalommal párosul. Ne tekintse a másikat a tulajdonának!

Egészség: Lehet, hogy azért fordul a szexhez, hogy jobban érezze magát, amikor bizonytalannak érzi szakmai jövőjét. Amikor lehangolódik, előfordulhat, hogy azzal bizonyítja magának vonzerejét, hogy ágyba visz valakit. Érzelmi vagy szexuális értelemben ne hagyja magát kihasználni, de ne emeljen érzelmi gátakat, és merjen szembesülni érzékeny, sebezhető énjével.

Munka, pénz: Munkája vagy külföldi utazása során összejön valakivel, akitől tanulhat néhány olyan fogást, ami az üzleti életben szükséges kapcsolatteremtésnél nélkülözhetetlen, és ami önből hiányzik. Ebben az időszakban azt kell meghatároznia, ki az, aki segíti önt, és ki az, aki akadályozza. Ha azt tapasztalja, hogy valaki ön ellen dolgozik, szakítsa meg vele a kapcsolatot.Ikrek (05. 21.-06. 21.)

Szerelem: Különféle manipulációkkal: talán érzelmi zsarolással, anyagi kiszolgáltatottsággal vagy éppen bűntudatébresztéssel elérheti, hogy a párja függjön öntől. Ám éppen ezek a praktikák azok, amelyek aláássák a másik bizalmát. Változtasson viselkedésén! Sok megromlott kapcsolatért az anyagi kényszer egy érzelmi frusztrációt!

Egészség: Legyen képes különbséget tenni szex és szerelem között! Gondoljon magára, és ne hagyja, hogy valaki, aki az ágyába akarja önt csalogatni, veszélybe sodorja. Védekezzenek vagy intsen búcsút alkalmi szeretőjének! Ha úgy rendeltetett, hogy gyermekáldás elé nézzen, akkor bizonnyal meg is történik 2010 őszén, csak legyen türelmes.

Munka, pénz: Ne akarjon olyan megszállottan pénzhez jutni, és akkor talán majd sikerül is. Legyen óvatos a közös pénzügyi érdekeltségekkel kapcsolatban! Akár szerelmi, akár üzleti viszonyról van szó, csak az olyan kapcsolatok lehetnek tartósak, amelyekre az egyenértékűség elve érvényes. Ez azt jelenti, hogy hosszú távon az „adok" és a „kapok" között egyensúlynak „kapok között egyensúlynak kell lennie.

Rák (06. 22.-07. 22.)

Szerelem: Valószínű, hogy az utóbbi időben átélt néhány csalódást, ezért lett olyan érzékeny és sebezhető. De azért, mert valaki egyszer igazságtalanul bánt önnel, még nem kellene kihátrálnia a világból és a másokkal való kapcsolataiból. De megeshet, hogy azért lép félre, mert a párja túlságosan ki van szolgáltatva önnek és ez zavarja.

Egészség: Ha egyedül neveli gyermekét, ne uszítsa őt a volt párja ellen. Ebből a csemete csak azt tanulja meg, hogy a házasság háború és manipuláció, és ha felnő, a maga házasságát változtatja csatatérré. Ha partnere kívánságai miatt eltagadja saját szükségleteit, kimerültnek, túlterheltnek fogja érezni magát. A túlterheltség eredményeként hajlamos lehet túlreagálni a helyzeteket.

Munka, pénz: Engedje meg magának, hogy nyíltan, bizalommal közelítsen a megfelelő emberek felé. Ne féljen attól, hogy valaki mélyen behatol a magánszférájába, ugyanakkor ne adja ki magát olyanoknak, akik kihasználják, akik korlátozzák a mozgásterét, vagy akik bűntudatot ébresztenek önben. A legfontosabb, hogy tudja, nem ön a felelős mások jólétéért, érzelmeiért.Oroszlán (07. 23.-08. 23.)

Szerelem: Valaki, akivel együtt dolgozik, úgy próbálja megakadályozni, hogy elhagyja őt, hogy folyamatosan ellenőrzi. Az ön hozzáállásán múlik, milyen irányban folytatódik a mostani kapcsolat. Ha felismeri, hogy egy kapcsolat a legszebb időszakban sem volt igazán jó, akkor valószínűleg elégedett a döntéssel, hogy véget vet neki.

Egészség: Védekezzen a felfázás és a szexuális betegségek ellen, de ne hibáztassa magát, amikor egy szexmániás kolléga nem a várakozásának megfelelően viselkedik. Ne vállaljon magára több terhet, de igyekezzen a jelenleginél jobb hellyé alakítani a világot! Gondoljon arra, hogy a szeretet milyen hihetetlen csodákat művelhet akár egy menhelyről kimenekített kis állattal is.

Munka, pénz: A héten mindenki szabadságon van, ezért ne is reménykedjék abban, hogy főnökei vagy ügyfelei előnyben fogják részesíteni. Higgadtsága viszont jól jön ezekben a napokban, amikor a munkahelyén féltékenység mérgezi a légkört. Nem ártana viszont abbahagynia a felelőtlen vásárlásokat ahhoz, hogy megmaradjon anyagi biztonsága. Tervezzen előre!Szűz (08. 24.-09. 23.)

Szerelem: Ebben az időszakban szívesen bújik ágyba valakivel, aki nemcsak gyengéd szerető, hanem figyelmes beszélgetőtárs is egyben. Nem árthat azonban némi távolságtartás, amikor azt tapasztalja, hogy a másik szőröstül-bőröstül birtokolni akarja. Amennyiben ön esetleg túl sok időt szentel a gyermekeknek, ne csodálkozzék, ha az összhang felborul.

Egészség: Mivel a héten fokozódik a nemi fertőzések veszélye, fontos az intim higiéné! Az ápoló arckrémek, pakolások, és a jótékony gyógynövények 31-én, telihold idején fejtik ki optimális hatásukat. Használja ki ezt a holdfázist, és szépítkezzen! Ne hagyja viszont elcsábítani magát a kötelező ünneplés elvadult forgatagába, és lehetőleg ne bonyolódjon szerelmi háromszögbe!

Munka, pénz: Aki eddig nem mert hinni önnön alkotó tehetségében, mostanában váratlan igazolást kap. Könnyen teremt kapcsolatokat, és igyekszik a legkiválóbb szórakozást nyújtani ügyfeleinek. Világos, hogy ön is megtalálja a számítását! Egy jól szituált partner oldalán kiélheti drágább kedvteléseit, de kövessenek el mindent, hogy értékrendjük szinkronban legyen.
Mérleg (09. 24.-10. 23.)

Szerelem: Egy kapcsolatnak kevés esélye van arra, hogy megjavuljon, ha sosem volt igazán jó. Nagy baj, hogy képtelen földolgozni magában múltbeli csalódásait, sérelmeit, pedig a társa vélhetően segíteni tudna önnek, de csak akkor, ha hajlandó lenne beszélni róluk. Óriási terhet cipel, ha nem szabadul meg a régi fájdalmaktól, amelyek egy új kapcsolatot is megronthatnak.

Egészség: A nem éppen barátságos Vénusz-fényszögek felfázást, vese és hólyagpanaszokat jeleznek. Segíthetnek a patikákban kapható kifejezetten vese- és hólyagbántalmak megszüntetésére szolgáló teakeverékek és egyéb készítmények. Ezek általában gyulladásgátló, vízhajtó és görcsoldó hatással bíró gyógynövények kivonatát tartalmazzák. Szükség esetén alkalmazza ezeket bátran a használati utasításuknak megfelelően!

Munka, pénz: A családban valószínűleg az anyagiak vagy egy örökség miatt nézeteltérésre kerülhet sor, amely akár könnyen sértődéssé fajulhat. Igyekezzék diplomatikus módon feloldani ezeket az ellentéteket, így mindenki elégedett lehet. Vendégelje meg üzletfeleit, vagy azokat az embereket, akiktől a bevétele függ, ám nem árt szem előtt tartania, hogy ha nagyobb házat vásárol, egyre többet kell dolgoznia, hogy fizetni tudja a költségeit.Skorpió (10. 24.-11. 22.)

Szerelem: Szenvedélye lángolni fog, csodás szexuális együttlétekben lehet része. De komoly kapcsolat, igazi szerelem azonban csak akkor alakulhat ki, ha a birtoklás és a partner kisajátításának vágya eltűnik a párkapcsolatából. Akkor jó a kapcsolat, ha megbíznak egymásban, és több év házasság után is érzik egymás iránt ugyanazt a forró vágyat. Ehhez azonban önnek is változnia kell!

Egészség: Ha erős vizelési ingert érez, és mindamellett a vizelés égető fájdalommal is jár, a tüneteket valószínűleg hólyaghurut okozza. Ebben az esetben érdemes orvoshoz fordulni! A héten még hiúsági okok miatt sem szabad lengébben öltöznie a kelleténél. Az enyhe felfázást elmulaszthatja a megfelelő gyógynövények segítségével is, kis körültekintéssel pedig elkerülheti azt. Ennek ellenére ne becsülje le vagy hanyagolja el a problémát!

Munka, pénz: Üzletemberként, kereskedőként gondolnia kell arra, hogy sok esetben a hölgyek jelentik a vásárlóerőt. Ha a nőknek tetszik a holmija vagy a szolgáltatása, a piac könnyebben lehet az öné. Ám olyan emberek is vannak szűkebb környezetében, akik újra és újra felhánytorgatják, hogy ön milyen sokkal tartozik nekik. Ezek az emberek azt kívánják közölni, hogy szerintük önnek kötelessége lenne honorálni a valamikori szívességüket.Nyilas (11. 23.-12. 21.)

Szerelem: Egy jómódú partner tűnhet fel a színen, de érdekkapcsolatba semmiképp se menjen bele, mert később megbánja. Akár egyszeri, akár gyakran visszatérő problémáról van szó, amennyiben az anyagiak terén mindig ön húzza a rövidebbet egy kapcsolatban, tanácsos érvényesíteni érdekeit, és kilépni egy olyan helyzetből, amelyben ki van szolgáltatva mások pénzének, érzelmeinek.

Egészség: Száraz a bőre? A tengeri csodaszerek felfrissítik szervezete első védelmi vonalát, és erősítik a kötőszöveteket. Legszívesebben egy napos tájra utazna, és ott is maradna tavaszig. Néhány nap a hegyekben feledtetni tudná önnel a tél zordságát. Ha nem tud síelni, gyönyörködjön a hófödte hegycsúcsokban. Nincs rá pénze? Képzelje el! Amiről az ember kitartóan álmodozik, előbb vagy utóbb valóra válik.

Munka, pénz: Szakmai és üzleti kapcsolatainak cserefolyamatában egyensúlyra kellene törekedni: ne akarjon többet kapni másoktól, mint amennyit nyújt nekik. Ha jelenlegi munkájában nem talál élvezetet, akkor úgy érezheti, hogy eladja magát, márpedig az ilyesmit mindenki nehezen viseli el. Legyen kész változtatni, ha erre van szükség. Nézzen körül a munkaerőpiacon, és kérje ismerősei, szerettei segítségét is!Bak (12. 22.-01. 20.)

Szerelem: Mivel ez a hét szakmai szempontból eseménytelennek ígérkezik, alighanem jobban jár, ha kivesz néhány nap szabadságot, és beleveti magát a társkeresésbe. De csak könnyedén! Ne vegye olyan komolyan magát, és ne legyen ennyire zárkózott. Az elkötelezettség érzése könnyen csorbát szenvedhet, ha a fantasztikus szex vagy a felelősségvállalás elvész a kapcsolatból.

Egészség: A szeretkezés a társához való tartozás érzését erősíti meg; akárhogy is, a szex érzelmi kapcsolatot teremt, illetve fenntart. Ám ha nemrégiben szakított valakivel, nem ártana több gondot fordítania frizurájára és öltözetére. Érdemes lenne egy kellemes hétvégét eltölteni valahol, de ne csináljon olyasmit, ami még bonyolultabbá tenné az életét. Ne bújjon ágyba egy furcsa alakkal, ám ha mégis megtenné, védekezzen!

Munka, pénz: Talán utálja a feltűnést, mégis tudja, hogy showmanné kell válnia ahhoz, hogy népszerű és sikeres legyen. Tudatában van annak is, hogy ha meg akarja teremteni magának a jobb minőségű élet feltételeit, akkor támogatókat, szövetségeseket kell keresnie. Alkotóerejét csak akkor lesz képes maximálisan kamatoztatni, ha távozik onnan, ahol bizalmatlansággal átszőtt légkör veszi körül.Vízöntő (01. 21.-02. 19.)

Szerelem: A hét első felében valami rossz irányt vehet a magánéletében. Kiderülhet egy titok, ez pedig kínos lehet. Szemléletét talán leginkább John Lennon híres dala, az „Imagine" tükrözi, amely arról szól, hogy mennyivel elfogadhatóbb és szebb lenne a világ, ha nem lennének határok, háborúk és gyűlölködő emberek.

Egészség: Fedezze fel az aromaterápia gyógyító, feszültségoldó hatását! Kérje ki szakember tanácsát! Ha pedig olyan kacatok gyűltek fel az otthonában, amelyekre már nincs szüksége, dobálja ki őket, vagy adja oda olyan embereknek, akiknek szüksége lehet ezekre. Induljon tiszta lappal az új évben, változtasson viselkedésén!

Munka, pénz: Ez az időszak valószínűleg nem alkalmas arra, hogy merőben új tervekkel álljon elő, kénytelen lesz a megfelelő pillanatra várni. Ne áldozzon fel egy régóta tervezett szabadságot vagy utazást, és ne fogadja el mindig a kényszerítő körülményeket!Halak (02. 20.-03. 20.)

Szerelem: Kiderülhet: egy barátság szenvedélyes viszonnyá változott, de a pénz nagyon nagy gondokat okozhat. Barátai körében népszerűségnek örvend, így az év vége végeláthatatlan vendégeskedésbe fordulhat. Akár ön a vendéglátó, akár meghívottként érkezik barátaihoz, mindig igyekszik kitenni magáért.

Egészség: Természetesen nem kell vagyonokat költenie bőrápolásra vagy ruházkodásra, ami drága, az nem feltétlenül jó is. Ám a gyakori éjszakázással járó időszakban a rendszeres bőrápolás elengedhetetlen. A Halak jegy nőnemű képviselői figyeljenek oda arra, hogy a sminket mindig mossák le időben. Próbáljanak ki új házipraktikákat is!

Munka, pénz: Az óévbúcsúztató előtti időszakban érdemes társasági összejöveteleken megjelenni, különféle baráti és üzleti összejöveteleken részt venni. Biztosabb a siker, és hamarabb érkezik, ha megtanulja, hogyan lehet még inkább kedvében járni az embereknek.

Blikk

2009.12.29

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok