HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Sport, fitness > Maradjunk fittek a téli hónapokban is!

t: 5220

Maradjunk fittek a téli hónapokban is!

1. Ne hanyagoljuk el még télen sem a sportot, iktassunk be napunkba legalább egyórányi mozgást. Az már csak rajtunk múlik, hogy az úszást, a futást, a biciklizést választjuk, vagy épp edzőterembe megyünk.

2. A hidegebb hónapokban hajlamosak vagyunk arra, hogy jobban elengedjük magunkat, már ami az étkezésünket illeti. Fogyasszunk teljes kiőrlésű búzából készült kenyeret, sok gyümölcsöt és zöldséget, igyunk naponta legalább 2 liter vizet, és kerüljük a zsíros, kiadós ételeket.

3. A fagyos napokon megmelegedhetünk, ha elmegyünk szaunázni. Ráadásul ez még a bőrünknek és a keringésünknek is jót tesz, sőt méregtelenít és regenerál is.

4. Ne ijedjünk meg a váltózuhanytól – hideg és meleg – még télen sem! A legjobb, ha ezzel kezdjük a napot. Csupán néhány percig tart, de annyi energiát ad, hogy egész nap fittnek érezhetjük magunkat.

5. Kényeztesd magadat egy egész testet érintő masszírozással, amely ellazít, átmozgat, oldja a görcsöket, kitűnő a stressz ellen, így segít egészségünk megtartásában is.

Blikk.hu

2009.01.09

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok