HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Kapcsolatok > Véget ér a nyár, oda a szerelem?

t: 5029

Véget ér a nyár, oda a szerelem?

Napsütés, nyaralás, hosszú éjszakák, forró hangulat. Nyáron könnyebb ismerkedni, flörtölni, és a tapasztalatok is azt mutatják, hogy a legtöbb szerelem tavasz végén, nyár elején bontakozik ki. Viszont sokan keresik a választ arra, hogy vajon tényleg lehet-e egy szünidei fellángolásból tartós szerelem? A forró hangulat, az illatok, a naplemente színei, a számos szórakozási lehetőség ebben az évszakban mindkét nem tagjait nyitottabbá tette.

A jókedv ragadós, nyoma sincs a téli depressziónak, így nem csoda, hogy könnyebben elcsábultunk, és ez különösen igaz a hölgyekre, mutatott rá dr. Rusz Edit, a Blikk szexológus szakértője. Ezzel együtt azonban természetesen a veszélyekről sem szabad elfeledkeznünk. Sokan figyelmen kívül hagyják ugyanis az egyéjszakás kalandok árnyoldalait, így például nem gondoskodnak a megfelelő védekezésről. Mindenki éljen, élvezze az életet – de lehetőleg ésszel tegye mindezt, tette hozzá a szakember.


Tenni is kell a varázslatért!
Időnként az sem baj, ha elcsábulunk, de ilyenkor lehetőleg ne vetítsünk bele többet egy viszonyba, mint amennyit az megérdemel. Főleg igaz lehet ez akkor, ha hozzánk túl meszsze, akár egy másik országban lakik a kedves. Ha viszont tényleg meg akarjuk őrizni a nyári csoda szépségét, akkor legyünk önzőek, és törekedjünk a tartalmas, minőségi kapcsolat kialakítására. Nem lehetetlen, a
statisztikák ugyanis azt mutatják, hogy nem csupán nyáron szövődik a legtöbb szerelmi szál, de a már meglévő kapcsolatok jelentős része is ebben a szép időszakban kezdődik, tette hozzá dr. Rusz Edit.


5 tuti tanács a hosszan tartó kapcsolatért:
1. Haladjunk megfontoltan, ha komoly kapcsolatot szeretnénk! Ne bújjunk egyből ágyba az új kedvessel, inkább hagyjunk időt egymás megismerésére.

2. Adjuk mindig önmagunkat, és ne próbáljuk a valóságosnál sokkal jobb színben feltüntetni képességeinket. A kisebb-nagyobb hibák végül úgyis kiderülnek.

3. Ne fukarkodjunk a dicséretekkel! Mondjuk meg bátran az új partnerünknek, ha jól érezzük magunkat a társaságában, nevessünk a poénjain.

4. Csak olyan partnerrel érdemes előre tervezni, akivel jól el tudunk beszélgetni, akivel egy hullámhosszon vagyunk, és az érdeklődési körünk is hasonló!

5. Próbáljunk meg szórakoztatóak lenni, de azt is nyugodtan bevallhatjuk, ha zavarban vagyunk! Ha megértő, biztos nem fog kinevetni bennünket.


Néhány jó tanács randi előtt Hölgyeknek:
Öltözzön csinos, sokat sejtető ruhába, de véletlenül se közönségesen A visszafogott, halvány sminkről se feledkezzen meg Kerülje a harsány megnyilvánulásokat Hagyja partnerét is szóhoz jutni Uraknak: Legyen határozott és szórakoztató, válassza ki ön a helyet, ahova elhívja a hölgyet Ne késsen egy percet se Lehetőség szerint kerülje a káromkodást Az első randin fi zessen ön.

Blikk

2009.08.29

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok