HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Egészség > Tavaszi méregtelenítés, tisztítókúra!

t: 4838

Tavaszi méregtelenítés, tisztítókúra!

Tavaszi méregtelenítés, tisztítókúra!

A szervezetünkben évente négy kilógrammnyi felesleges méreganyag halmozódik fel, tartósított élelmiszereinkből, rovarirtókkal kezelt növényeinkből, klórozott ivóvizünkből, a szennyezett levegőből, valamint vegyipari, háztartási és kozmetikai készítményeinkből. Évente legalább kétszer, tavasszal és ősszel érdemes megtisztítani szervezetünket.

A méreganyagok rendkívül megnehezítik szervezetünk működését. A folyamatos mérgekkel való bombázása testünknek, legyengíti az önmagát méregtelenítő képességét. A kimerültség, pattanások és fakó, fénytelen haj-, bőr- és szemek, mind annak a jelei, hogy testünk nem működik olyan hatékonyan, mint tehetné. Tegyen ellene, mert ha nem, akkor idővel ezek a mérgek szilárdan felgyülemlenek testszöveteiben és addig csökkentik vitalitását, míg végül korai öregedést, renyhe anyagcserét és leépülést okozó betegségeket eredményezve, valami komolyabb bajnak adnak utat. Nincs mese a szemétnek mennie kell!

Számtalan módszer közül választhatunk, ha méregteleníteni szeretnénk. A bőr szaunával, a vesék a megnövelt folyadékbevitellel, a máj a táplálékok megvonásával, a belek rostpótlással és az emésztési folyamat serkentésével, a tüdő pedig a friss levegőn végzett testmozgással méregteleníthető a legegyszerűbben.

A méregtelenítés után a bőr és a kötőszövet kicserélődik, a szem fehérjéje világít, a haj fényesebb lesz. A méregtelenítés odafigyelés önmagunkra, egy olyan életérzést adó kúra, amely életünk részévé válhat, ha megtapasztaljuk jótékony élettani hatásait.

Most mi az emésztési folyamat serkentéséhez adunk egy kis segítséget. A béltisztítás és méregtelenítés egészségünk megőrzésének és helyreállításának szempontjából létfontosságú! Egy tiszta és jól működő emésztőrendszer alapvető tényezője egészségünknek. A rosszul működő bélrendszer és a károsodott bélflóra egyrészről közvetlenül emésztési problémákat okoznak, másrészről szabad utat engedve a különböző kórokozóknak, vírusoknak és gombáknak, hozzájárulnak olyan testi problémák és kóros állapotok kialakulásához, melyek látszólag az emésztőrendszertől teljesen függetlenek. Emésztő- és bélrendszerünk helyreállításának első és legfontosabb lépése a béltisztítás, szervezetünk méregtelenítése. Ezt követi egészségünk folyamatos karbantartása egészséges életmód és egészséges táplálkozás biztosításával. Mi egy olyan természetes összetételű terméket mutatunk most be, mely használatával már napok alatt megszabadulhat az évek során felhalmozódott salakanyagoktól, anélkül, hogy szervezetét megviselné. Termékünk 100 % természetes növényi kivonatokból készült, mint pl. édesgyökér, kamilla, lucerna, hibiszkusz, melyek serkentik a méreganyagok lebontását, valamint gyors és erős vízhajtó hatásúk révén segítik, hogy a méreganyagok gyorsan távozzanak a szervezetből. A tabletta nem terheli meg a szervezetet. Alkalmazása alatt ajánlatos a sok folyadék bevitele.

További részletek: www.szuperalak.hu/termekek/meregtelenites/meregtelenito_kapszula_uj.html


Tisztítsa meg testét, meglátja szervezete meghálálja!

Szuperalak.hu

2012.05.16

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok