HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Szilveszter > Szilveszteri bulikalauz

t: 4887

Szilveszteri bulikalauz

2005. december 30. péntek

Előszilveszter gyanánt ajánljuk a klasszikus népzene és a kiváló magyar borok szimpatizánsai számára a Budapesti Kongresszusi Központban december 30-án, 18.00-kor kezdődő Ünnepi Koncertet, ahol a 100 Tagú Cigányzenekar vár mindenkit szeretettel. A magyar borászok krémje kínálja jobbnál jobb borait ezen az estén, ahol többek között Offenbach, Liszt, Rossini és Strauss művei is felcsendülnek a klasszikus népzenei darabok mellett, mindezt látványos showelemekkel fűszerezve.

2005. december 31. szombat

A szilveszteri felhozatalt kezdjük egy hagyományos, és egyben klasszikus szilveszteri megmozdulással, a Szilveszteri Operabállal. Az este 8 órakor kezdődő gálaesten fellépnek az Operaház énekes és balett szólistái, valamint a budapesti Filharmóniai Társaság zenekara - bál hajnalig, „Gundel” vacsorával, borral, tánczenével.

A Petőfi Csarnokban ezen az estén a 26 éves Old Boys-szal mulathatunk, ahol a két fajta menü mellett Kiss Joe a SztárFm rádiósa szórakoztatja az egybegyűlteket - éjfélkor showműsor, és persze az elmaradhatatlan lencsefőzelék is előkerül majd.

Ha már retro party, íme a Szilveszteri Retrobbanás névre keresztelt rendezvény, a Hungexpo „B” pavilonjában. Az este hét órakor kezdődő rendezvényt a régmúlt két lemezlovas szupersztárja, Dévényi Tibi „bácsi” és B. Tóth László celebrálja. A fellépők névsora is több mint pazar: Anita, Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, Fenyő Miklós, Gáspár Laci valamint Szikora Robi zenéjére rophatjuk hajnalig.

Szabadtéri programokból is akad bőven, ezek közül kettőt emelünk ki, ahova buliba menet érdemes bekukkantani, a jókedvet zeneileg megalapozandó.

A Kossuth téren tűzzsonglőr bemutató, musical előadás, valamint a hajnalig tartó disco mellett este 8-tól a Bergendy Szalonzenekar, a Bolyki Brothers, Varga Zsuzsa és a Stopsonic, a NOX, a Republic, Caramel szórakoztatja a 2006-ba átlépni szándékozókat.

A Nyugati téren, 18.30-tól a K3, Krisz Rudi, Mester Tamás, és a Best of Danubius zenekar lép fel.

A Fonó Budai Zeneházban a Magyarpalatkai banda, a Téka, valamint Berecz András műsorával búcsúztathatják az óévet, népzenével valamint vacsorával egyetemben. Kapunyitás 19.00-kor.


Szilveszteri házibuli lesz az újjászületett Almássy Téri Szabadidőközpontban is. Itt az este fél 8-tól kezdődő koncertsorozat berkein belül látható lesz a Zagar project, a Hiperkarma, a Jazzekiel, valamint a Midem díjas Heaven Street Seven is.

A Budapest Corvinus Egyetem aulájában Radio1 party lesz, ahol a karaoke és a korlátlan fogyasztás mellett Hamvai P.G., Bárány Attila, Dj Junior, Antonyo, valamint Lauer lesznek a fő korongpakoló lemezlovasok, de felbukkan az Irigy Hónaljmirigy is.

Az elektromos tánczene szerelmesei a hajógyári szigeten található Events Hallban ropoghatnak át az újévbe, a Viva Eeelektro Szilveszter keretén belül. Itt többek között Jay Cortez, Newl, Hot X, és még további öt dj pakolja a bakeliteket reggelig. Kapunyitás 21.00-kor.

2006. január 1. vasárnap

Levezetésnek ajánljuk január elsején, a Művészetek Palotájának Nemzeti Hangversenytermében megrendezésre kerülő Johann Strauss Essemble gálát. Az ausztrál hegedűvirtuóz, Russel McGregor vezetésével fellépő zenekar méltó nyitása lehet a 2006-os évnek.

Álomszép melódiák, Kék Duna keringő, valamint rengeteg klasszikus felcsendülése várható az akusztikáját tekintve páratlan hangversenyteremben.

2006. január 4. szerda

A Cotton Club Singers ad évnyitó lemezbemutató koncertet a Kongresszusi Központ színpadán, ahol ABBA klasszikusokat élvezhetünk, mindezt természetesen hibátlan énekesekkel, a jazz stílusában átdolgozva. A tízfős zenekarral színpadra lépő énekegyüttes itt mutatja be a 2005-ben megjelent ABBA swing adaptációját, Happy New Year címmel.

nlc

2005.12.31

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok