HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > FÉRFI

RIPORT MÓNIKÁVAL AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL!
RIPORT SZANDIVAL AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL!
RIPORT MELIVEL!
RIPORT AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL ENIKŐVEL ÉS VIKIVEL!
RIPORT KATÁVAL AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL!
RIPORT KIRÁVAL AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL!
Riport egy igazán kedves lánnyal
Mint tyúk a kendermagban, úgy válogathattak az újsütetű egyetemista lányok között a napokban kiszivárgott lista alapján a felsőévesek.
A korábban becsült néhány méteres helyett akár 15 méteres is lehetett a pénteken Cseljabinszk felett felrobbant test, amely lapos szögben jött, ezért is volt pusztító a lökéshulláma. Valószínűleg az utóbbi száz év legnagyobb olyan meteorrobbanása volt, amelyet láttak is.
„A Facebook összeköt az ismerőseiddel és segít lefektetni azokat, akikkel a középiskolában nem jött össze" – szól a humoros mondás, és talán nem véletlenül.
Az emberek jelentős része csak passzív ingerfelfogóknak gondolja az érzékszerveket. Ez azonban tévedés. A jelfeldolgozás az ingerület agyba jutása előtt, már az érzékszervekben megkezdődik. Ez igaz a fülre is, és ez az egyik oka például annak, hogy miért nem sikerült tökéletes hallókészüléket kifejleszteni a mai napig.
Akármilyen jó is egy férfi az ágyban, van rá esély, hogy nem használja ki teljesen a képességeit. A titkos fegyver, amit nem mindenki vet be nem más, mint a száj. Ráadásul nem is az orális szexre gondolunk.
A kondom első prototípusát már a 16. században megemlíti egy orvosi szakkönyv, de a korai óvszerek állítólag igen kényelmetlenek voltak. Ha hihetünk a feljegyzéseknek, a nőcsábász Casanova is ezzel a módszerrel védekezett, de nem igazán kedvelte. Az első nagy előrelépés 19. század derekán történt, amikor Charles Goodyear feltalálta a vulkanizációt. Persze az első gumióvszerek vastagok voltak, mint egy bringabelső.
Minden nő vágyik az orgazmusra, de még jobban fog, ha megtudja, hogy nemcsak az élvezet, hanem az egészség miatt is érdemes a csúcsra jutni. Hogy értsd, miről beszélünk, most eláruljuk, miért lehet az orgazmus a hosszú élet titka.
Ismét eltelt egy év, és most sem maradtatok szextippek, házipornók és magamutogató celebek nélkül. 2012-ben is számos érdekesebbnél érdekesebb cikk jelent meg az erotika rovatban, de volt néhány olyan, ami különösen megragadta a fantáziátokat. Csokorba gyűjtöttük hát a tíz legolvasottabb cikket, hogy ti is tudjátok, mire gerjedtetek az idén.