HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > Sport > Cozmáért nyert a Veszprém

t: 5809

Cozmáért nyert a Veszprém

Nehéz szívvel készült Mocsai Lajos (55) együttese a romániai összecsapásra, hiszen felelevenedtek a fájó emlékek. Bukaresti nyughelyén felkeresték korábbi csapattársuk, a 2009. február 8-án meggyilkolt Marian Cozma (†26) sírját.

– Az egész csapat kint volt a temetőben, ahová elkísértek bennünket a drukkereink és Marian édesapja is. Petre Cozma ezután az egész napot velünk töltötte, és a mérmesélte el a szívszorító eseményeket Németh Csaba szakosztályvezető. Az elhunyt fiát máig gyász Az elhunyt fiát máig gyászoló édesapa családtagként köszöntötte a veszprémieket.

Örülök, hogy láttam Marian csapattársait – árulta el Petre Cozma, aki a kezdődobást is elvégezte a mérkőzésen. – Ezekre a srácokra örökre úgy tekintek, mintha a fogadott fi aim lennének. Szurkolok nekik, hogy minél szebb eredményt érjenek el.

A veszprémiek Marian Cozmáért szerettek volna győzni a romániai BL-nyolcaddöntőn. Nehéz küzdelemben, de végül sikerült felülmúlniuk a hazai pályán szereplő Constantát. – Ahogy megérkeztünk Bukarestbe, rögtön előtörtek a fájó emlékek – mondta a balszélső Iváncsik Gergő (28), aki négy gólt dobott a találkozón.

– Eszünkbe jutott az egy évvel ezelőtti temetés, amelyen kedvesen fogadtak bennünket a román szurkolók, és a megható gyászszertartás is. Rossz volt újra Marian nélkül a szülőhazájába érkezni. Mindenképpen meg akartuk nyerni ezt a mérkőzést, s most, hogy sikerült, ezt a győzelmet neki, az emlékének ajánljuk. A visszavágót szombaton rendezik Veszprémben.

Blikk.hu

2010.03.29

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok