HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Így csókold a nőd, ha jót akarsz

t: 5863

Így csókold a nőd, ha jót akarsz

Akármilyen jó is egy férfi az ágyban, van rá esély, hogy nem használja ki teljesen a képességeit. A titkos fegyver, amit nem mindenki vet be nem más, mint a száj. Ráadásul nem is az orális szexre gondolunk.

A teremtés koronái sokszor nincsenek vele tisztában, hogy egy-egy testrész csókolgatása mekkora élvezetet okoz a nőknek. Néhány ilyen helyet mindenki fel tud sorolni, de van egy-kettő, amiről nem is gondolnánk, milyen érzékeny. A most felsoroltakban egy közös van: nyalogatásuk, cirógatásuk, esetleg harapdálásuk minden nőnek gyönyört okoz.

Fül

Rögtön az első helyen egy olyan testrész áll, amit gyakran hanyagolnak a férfiak az ágyban, pedig a nők igenis szeretik, ha a fülüket kényeztetik. Persze nem nyelvvel kell nekiesni, inkább csókolgasd vagy gyengéden cirógasd a fülcimpáját, esetleg a mögötte található kis részt. Párod garantáltan borzongani fog a gyönyörűségtől.

Nyak hátsó része

Valamivel többen tudják, mennyire be tudnak indulni a nők attól, ha a nyakuk hátsó részét csókolgatják. Ha szexelni szeretnél, de a párod éppen mással van elfoglalva, biztos trükk, ha hátulról odalépsz hozzá, félrehúzod a haját és gyengéden belecsókolsz a nyakába. Hamar el fogja felejteni a teendőit.

Arc

Ha valaki arcon csókolja a másikat, azt általában szájra adja. Pedig a csók legalább olyan élvezetes egy nőnek, ha azt az állára, a homlokára, vagy akár a becsukott szemhéjára kapja. Ebben az esetben azonban tilos a nyalogatás és a harapdálás, az arc intim zóna, gyengéden kell vele bánni.

Kulcscsont

Egy felöltözött nő legintimebb testrésze a kulcscsontja. Nemcsak azért, mert szexi, hanem mert kényeztetése közben a párod már arra fog gondolni, hova haladjon tovább a szád, innen pedig gyerekjáték lesz levetkőztetni.

Csípő

A csípő sokkal érzékenyebb terület, mint azt sokan gondolnák, ennek egyik oka az lehet, hogy közel van a nemi szervekhez. Akármi is legyen az oka, rengeteg nő odavab érte, ha a csípője közelében csókolgatják.

Mell

Valószínűleg nem sok férfinak kell elmagyarázni, hogy a mellek csókolgatása az előjáték szerves része. Arra azonban oda kell figyelni – hacsak nem szado-mazo kedvelők vagytok – hogy az erős harapás és a durvaság itt kizárt, ha jót akarsz a másiknak. Emlékezz arra is, hogy nem csak a mellbimbót illik kényeztetni, a mell egésze megérdemli a törődést.

Ahova engedély kell

Bárhova is téved a szád, a barátnőd valószínűleg élvezni fogja. Akad azonban néhány olyan testrész, amiknek csókolgatásához jobb, ha előzetes engedélyt kérsz. A lábak és a fenék érintése megosztja a nőket. Van, aki szereti, ha nyalogatják a lábujjukat, mások bizarrnak találják. Ugyanez a helyzet a fenék puszilgatásával is. Jobb tehát, ha megkérdezed a kedvesedet, ő melyik csoporthoz tartozik.

blikk

2013.01.30

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok