HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > Foci > Ferguson magához veszi a hűtlen Rooneyt

t: 4872

Ferguson magához veszi a hűtlen Rooneyt

Rajta akarja tartani szemét csatárán a Manchester United edzője, miután sztárját egyedül hagyta felesége a kurvázós balhé miatt.
"Alex Ferguson úgy érzi, jobb ha Rooney vele és a családjával lakik egy ideig, mint hogy egyedül kallódjon" - írta a The Sun bulvárlap, ami állítja, a kurvázása miatt kitett futballsztár szerdán beköltözik edzőjének villájába.

A hétvégén derült ki, hogy Wayne Rooney 2400 fontért bérelt ki két nőt [1] néhány órára, amikor felesége, Colleen terhes volt. Az asszony állítólag azonnal elköltözött férjétől, de nem szakított végleg, a héten találkoznak, hogy megbeszéljék a helyzetet.

Rooneyt látszólag nem viselte meg a sztori, kedden egy év után újra gólt szerzett az angol válogatottban [2], remekül játszott a 3-1-es idegenbeli győzelmen.

A The Sun szerint Bázelből visszatérve azonnal Fergusonhoz kell mennie, aki a következő napokban rajta tartja a szemét.

Rooney a nyáron többször kimaradt éjszakára, Manchesterben nappal is részegen énekelt az utcán, és házfalra vizelt.

Ferguson híres a szigoráról, nem először szól bele játékosai magánéletébe. Ryan Giggset és Lee Sharpot is rövid pórázon fogta még a 90-es évek elején: egyszer berontott Giggsékhez, sörözésen kapta őket, a lányokat hazazavarta. (Giggs erről nem rég kijött életrajzi DVD-jén mesélt részletesen.)

index

2010.09.08

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok