HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Erre gerjedtetek 2012-ben

t: 6158

Erre gerjedtetek 2012-ben

Ismét eltelt egy év, és most sem maradtatok szextippek, házipornók és magamutogató celebek nélkül. 2012-ben is számos érdekesebbnél érdekesebb cikk jelent meg az erotika rovatban, de volt néhány olyan, ami különösen megragadta a fantáziátokat. Csokorba gyűjtöttük hát a tíz legolvasottabb cikket, hogy ti is tudjátok, mire gerjedtetek az idén.

A tizedik helyen súlyos témákat feszegettünk. Egy olasz divatfotós képeit mutattuk be, aki kizárólag túlsúlyos nőkkel dolgozik, legkövérebb modellje 273 kilós volt. Ez a téma sokak fantáziáját beindította, bár a hozzászólások nem minden esetben voltak pozitívak.

A kilencedik helyre tudományosabb téma került: azt boncolgattuk, milyen tényezők felelnek azért, ha egy férfi nem kívánja a szexet. Valószínűleg nem csak minket döbbentett meg, hogy a lelki problémákon kívül a neonszínű üdítőitalok, az édesítőszerek és az illatgyertyák is lehetnek valódi libidógyilkosok.A nyolcadik és a hetedik helyet ismert emberek bérelték ki. Minden évben felbukkan egy-két híresség, akik – szándékosan vagy véletlenül – szexvideókkal örvendeztetik meg a rajongóikat. Idén az amerikai nyolcasikrek édesanyja, Nadya Suleman forgatott egy erotikus filmet, ez került a nyolcadik helyre, Hulk Hogan házi szexvideója pedig csak eggyel előzi meg a listán.

Lusták lehetnek a magyarok, ha a hatodik helyre az a cikkünk került, mely azt feszegeti, milyen szexhez nem kell előjáték. És mivel legtöbbször a férfiak szeretik megspórolni a nőknek oly örömteli perceket, nekik kedvez az ötödik helyre került cikkünk is, mely hét olyan szexpózt sorol fel, melyet imádnak a pasik.

A negyedik helyre egy sokkal szomorúbb történet került. Míg az életben sok nő küzd azzal, hogy képtelen elérni a csúcsot, egy amerikai nő életét különös betegsége tette pokollá. Gretchen Molannen 16 évig szenvedett egy ritka állapottól: gyógyszerek nélkül akár napi 50 spontán orgazmusa is volt. Az állandó inger azonban annyira megviselte, hogy idén az öngyilkosságba menekült.

Az orális szex örök sikertéma, az erről szóló cikkeinket mindig rengetegen olvassák. Így nem csoda, hogy a dobogó legalsó fokára egy olyan írás került, mely ahhoz adott tanácsokat, mit nem szabad, vagy illik tenni orális szex közben. Reméljük, azóta többen szőrtelenítenek és a férfiak is többször jelzik előre, mikor számítson kedvesük a csúcspontra.

A celebek szexvideóin ma már senki nem csodálkozik, de ha egy tisztességes családanya készít magáról intim felvételeket, az mindenki fantáziáját beindítja. Amikor a spanyol tanárnő, és volt szocialista politikus, Olvido Hormigos Carpio videóra vette, amint önkielégítést végez, valószínűleg ő sem gondolta, hogy az elbocsátáson kívül azt is eléri, hogy előkelő helyet szerez a legolvasottabb cikkeink listáján.

Ezzel el is érkeztünk képzeletbeli listánk első helyére, amit – nem meglepő módon – egy nagy visszhangot kiváltó cikkünk foglal el. A különböző vaginadekorációk ismertetése néhány olvasónknál kiverte a biztosítékot, mégis erre kattintottak a legtöbben 2102-ben. Érdekesség, hogy a pénisz díszítésének módszereire már korántsem voltak ennyien kíváncsiak.

blikk

2013.01.03

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok