HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > Csináld magad! > A kertben van igazán elemében

t: 5935

A kertben van igazán elemében

A Metabo PowerCutter Li segítségével minden kerti munka elvégezhető. Alkalmas sövények utólagos megmunkálására, továbbá buxus és levendula, valamint a puha élő és száraz ágak tiszta vágására. A forgó késsel kényelmesen és gyorsan lehet dolgozni minden irányban.

A szerszám kése 1400/perces fordulatszámon forog, így a PowerCutter Li és Pro sokkal erősebb, mint a hasonló vágószerszámok. A 8 mm-es vastagságú kinövések levágása is könnyű ujjgyakorlatnak számít a gyémántcsiszolású késnek. A biztonsági felső olló megakadályozza, hogy véletlenül oldalról belenyúljunk a pengékbe. Biztonsági és kényelmi szempontból további pluszt jelent az átlátszó műanyag kézvédő. A 7,2 Voltos 1,1 Amperes vagy 2,2 Amperes Li-ionos cserélhető akkuk 30 illetve 60 perc alatt tölthetőek fel, hogy a munkát minden esetben gyorsan lehessen folytatni. Az új PowerCutter Li és Pro egy igazi mindenes.

A vágási elv éppolyan egyedülálló, mint amilyen hatékony: Egy hárompengés kör alakú ollókés forog excentrikusan 1.400 U/perc sebességgel egy álló, rögzített biztonsági felső olló alatt. Ennek a rendszernek köszönhetően a PowerCutter Li és Pro lényegesen erősebb, mint más hasonló készülékek, ezen kívül pedig minden oldalról lehet vele dolgozni, még a legszűkebb helyeken is. A felhasználó ezen túl időt és költséget is megtakarít, mivel a pengéket egy köszörűkővel egészen egyszerűen meg lehet élezni. A PowerCutter esetében a gyémántcsiszolású, lézervágással készült ollókést mindkét oldalán lehet használni: ennek a fordítási funkciónak köszönhetően megkétszereződik a használat időtartama.

otletmozaik.hu

2009.05.07

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok