HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > Italozó > Legnagyobb öröm a söröm

t: 5632

Legnagyobb öröm a söröm

Amennyire fontos a nők számára a szépítkezés vagy a shoppingolás, olyannyira szükségszerű a férfiaknál az időnkénti pletykálás a haverokkal,- egy pub-ban, esetleg egy kocsmában vagy egyszerűen csak a számítógép előtt.

A lényeg: A jó hideg, pohár sör ehhez elengedhetetlen kellék az erősebbik nemnél. Talán így könnyebben el tudják mondani piciny lelkük nagy baját vagy egyszerűen csak jobban elered a nyelvük?

A nők egy- egy plázázás vagy egy egyszerű séta alkalmával nem tudnak elmenni úgy a boltok előtt, hogy a kirakatot ne vegyék töviről-hegyire szemügyre. Mi a legújabb trend? Van e akció? Sokszor táskahegyekkel jönnek ki egy-egy üzletből, ami miatt megkapják a férfiaktól azt a bizonyos pecsétet: "Téged csak a ruhák és a vásárlás érdekel".

Eddig az eredmény 1:0 lenne, nem éppen a nők javára, de ne feledkezzünk meg arról a bizonyos kísértésről sem, ami a férfiakat nem csak akkor éri, amikor meglátnak egy bomba nőt, hanem bizony a sörös dobozok és üvegek láttán is.

Számukra ez nem csak egy átlagos fogyasztási cikk, amely ott sorakozik a szupermarketek széles polcain. Ez maga az éltető nedű!

Ez a férfiaknak több, mint egyszerű innivaló, több, mint maláta, komló, víz és élesztő együttese. Kortyolgatása dicsőség, amihez népszokások kapcsolódnak, és amit műalkotások és mondások is megörökítettek már. A meccs állása így döntetlenre változik a férfiak és a nők között.

A sör a maga ízével egyfajta leírhatatlan nedűt csempészik a fogyasztó érzékszerveibe, amely jórészt selymes ízt kölcsönöz. Minden egyes sör más és más.

A sör volt már az uralkodó osztály kiváltsága és a legszegényebbek itala is. Néhol szinte előírták a fogyasztását, míg máshol üldözték, betiltották, fogyasztóit börtönbe zárták vagy éppen kivégezték.

Napjainkban az egyik legnépszerűbb ital lett a férfiak körében, akik nyugodtan kortyolgathatják, hisz tudjuk: Számukra ez az éltető nedű!eletmod.hu

2009.01.02

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA
- Kis lépés egy embernek... -
- Kis lépés egy embernek... -

Legfrissebb magazinok