HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > Életforma > Soltvadkerti Jobbik és az Új Magyar Gárda videó

t: 5380

Soltvadkerti Jobbik és az Új Magyar Gárda videó

Példás összefogásnak lehetettek tanúi a napokban a soltvadkertiek, melynek eredményeként sok idős, rászoruló ember jutott tüzifához, ami igen nagy segítséget jelent a tél beköszöntével. A soltvadkerti Jobbik, a helyi önkormányzat családsegítője és az Új Magyar Gárda kiskunhalasi Pongrácz Gergely szakaszának együttműködése révén valósult meg a program.

Szerdán reggel különleges látványnak lehettünk tanúi, noha a csettegők zaja nem szokatlan, a szóban forgó jármű fát szállított, és Fazekas Tamás sofőr mellett Tóth Mihály csendőr ült, amikor tüzelőt szállítottak a rászoruló időseknek.Közel száz mázsát osztottak szét
Suhajda Krisztiántól, a Bács-Kiskun megyei Jobbik alelnökétől megtudtuk, hogy a szervezők közösen kutatták fel a rászoruló időseket. A gárdistáknak megindító érzés volt szembesülni az általuk kiváltott érzelmi reakciókkal azoknak az embereknek a részéről, akiknek a tüzifát szállították. A 83 éves Csillik néni, amikor meglátta, hogy csendőr is érkezik a segítséggel, azt mondta: „Végre vigyáznak ránkl!” Reggeltől estig közel 100 mázsa fa került így kiosztásra."Végre vigyáznak ránk!"
Krisztiántól megtudhattuk azt is, hogy nem egyedi esetről van szó: a Jobbik Soltvadkerten működő megyei irodájába az adakozni szándékozók által már gyűlnek a téli gyermekruhák, az ajándékozásra kerülő gyermekjátékok, melyek karácsony alkalmából kerülnek majd az illetékesek fái alá.

A Jobbik tisztában van vele, hogy ezek a dolgok pusztán „csak” átmeneti megoldást jelentenek, ám bíznak abba, ha a Jobbik 2010-ben bejut az országgyűlésbe, akkor folyamatos hatékonysággal, országos szinten fogják tudni orvosolni a hasonló problémákat is.
jobbik.hu

2009.11.26

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok