HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > Foci > Loki-féle 6 gólos főpróba

t: 4995

Loki-féle 6 gólos főpróba

A gólzáporos meccs egyik legnagyobb nyertese Kabát Péter (32) volt. A nyáron Újpestről érkező, a debreceni tábor által eddig jobbára kritizált támadó két találattal lopta be magát a szurkolók szívébe.

– A Debrecen az Újpest riválisa, a drukkerek nem szívelik egymást, érthető, hogy a kelleténél fagyosabban fogadtak az itteniek, de felkészültem erre. Megtört a jég, jó volt hallani, hogy a lefújás után a többiekkel együtt engem is megtapsoltak, és itt-ott már a nevemet kiabálták – mesélte a bajnokságban három gólnál járó Kabát, aki gyorsan lezárta magában a szombati eseményeket, és mostantól a sorsdöntő kupameccsre készül.


Bizakodnak. A Kecskemét elleni nagy különbségű siker után Varga József (balra) és a többi debreceni is optimista

– A Liteksz elleni párharc meghatározhatja a klub idei szereplését, ha sikeresek leszünk, akkor egész őszre garantált a reflektorfény. Élcsapatok ellen focizhatunk az Európa-liga főtábláján, és anyagilag sem járna rosszul az együttes. Komolyan kell vennünk a Litekszet, hiszen a bolgár bajnok, tele válogatottakkal és légiósokkal. Itthon mindenképpen nyernünk kell, persze emellett nem szabad, hogy gólt kapjunk az első meccsen.

Herczeg András (54) klubmenedzser is úgy véli, hogy a Kecskemét ellen elért hat találat a lehető legjobbkor jött.

– Közönségszórakoztatóan játszottunk, eredményesek voltunk, jó hangulatban készülhetünk a kupameccsre – lelkendezett Herczeg, aki mégsem lehet felhőtlenül boldog. – Ezúttal sem játszhatunk itthon a hazai meccsünkön, de bízom benne, hogy Nyíregyházára is sok szurkolónk kísér el minket, és ott is otthon érezhetjük majd magunkat.

A Lokihoz hasonlóan a Liteksz is nyert a főpróbán, a csapat hazai pályán a Pirint verte 2-1-re.

Blikk.hu

2010.08.16

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok