HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Így menti meg az orgazmus az életed!

t: 6070

Így menti meg az orgazmus az életed!

1. Egy nemrég elkészült tanulmány kimutatta, hogy azoknál a nőknél, akik menstruáció alatt orgazmust élnek át, sokkal ritkábban fordul elő endometriózis. Ez a súlyos nőgyógyászati betegség akár meddőséget is okozhat.

2. Az orgazmus fájdalomcsillapító hatású, és ez nem csak a menstruáció idejére vonatkozik. Azok a nők, akik gyakrabban érnek el a csúcsra, kétszer olyan jól tűrik a fájdalmat, mint kevésbé szerencsés társaik.3. A szívrohamtól és az agyvérzéstől sem kell félniük azoknak a nőknek, akik sokat szexelnek. A női orgazmus hosszú távon csökkenti a vérnyomást, ami számos betegség megelőzésében segítség lehet. Sőt, hihetetlennek hangzik, de még a csuklás is elmúlik tőle.


4. Míg az élmény a vérnyomást csökkenti, a boldogsághormonok szintjét növeli a női agyban, így az sem csoda, hogy az orgazmus segít kezelni a depressziót és a különböző függőségeket.

5. Egy 20 perces szex legalább 300 kalóriát éget el, ezáltal is egészségesebbé tesz. Persze a szex önmagában még nem garancia arra, hogy valaki a csúcsra is jut, de ha mégis, akkor elég csak a fenti négy pontra gondolnia, hogy tudja: megint tett valamit a hosszú és boldog élet érdekében.

Blikk-összeállítás

2013.01.15

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok