HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Szex miatt listázták a diákokat

t: 6288

Szex miatt listázták a diákokat

Az idősebb diákok szabályszerűen osztályozták, hogy melyik gólya hogy néz ki, mennyire és mire kapható, több esetben széljegyzetben még ajánlgatták is egymásnak őket a lista készítői. Mintha csak a nyári gólyatáborbeli pásztorórák főszereplőit castingolták volna: feltérképezték, kinek van kedvese, de azt is számon tartották, melyiküknek van sok barátnője. Több diák neve mellett ott állt az ukáz: őt le ne vigyék a táborba!Gólyatáborokban folyó „furcsaságok" miatt már többször robbant a bomba: évekkel ezelőtt az egyik dunántúli egyetem gólyatáboráról kerültek elő döbbenetes fotók. Az újoncoknak egymás testéről kellett nyalogatni a tejszínhabot, és pucér társaikon kellett gyakorlatozniuk.

Az origo.hu-nak megszólaló diákok közül többen is alátámasztották: az Eötvös Loránd Tudományegyetem bölcsészkarának gólyatáborában a felsősök már előre tudták, ki a jó nő, kit kell leitatni, vagy ki kapható könnyen egy numerára.


Egy korábbi gólyabálon egymás testéről falták a habot a diákok

Érezhető volt, hogy mindenkinek utánanéztek, mielőtt megérkezett volna a táborba. Meg is tettek mindent, hogy az általuk kiszemelteket lefektessék, általános volt a „leitatás", a sört egy idő után vodkával keverték, hogy könnyebb dolguk legyen – mondta az Origónak egy neve elhallgatását kérő lány.

Az ELTE BTK – munkáját azóta felfüggesztett – hallgatói önkormányzatának elnöke, Garbai Ádám lapzártánkig nem reagált kérdéseinkre.

Dr. Kamarás Péter, a Blikk jogásza szerint két év börtönt reszkíroznak a lista készítői.

– Nemcsak személyiséghez fűződő jogokat sértenek a listában szereplő adatok, de büntetőjogi felelősség is terheli annak készítőit és közzétevőit: becsületsértés miatt akár két év szabadságvesztést is kaphatnak – tudtuk meg a szakembertől.

A botránnyal kapcsolatban több panasz is érkezett a Péterfalvi Attila vezette Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, amelynek elnöke rendőrségi vizsgálatot kért, ugyanis megállapítása szerint feltételezhetően bűncselekmény történt.

– Emellett az ELTE is megindította a belső vizsgálatot. Hozzánk eddig két panasz érkezett – mondta Nagy Kata, elnöki kabinetvezető.

Az Eötvös Lóránd Tudományegyetem főtitkára bejelentést tett az üggyel kapcsolatban a rendőrségen, a Nemzeti Nyomozóiroda pedig feljelentéskiegészítést rendelt el.


Így írtak az újoncokról
„D**ni való kis butácska bombázó”
„pistának jó lesz :)”
„*urva jó nő”
„aranyos kiscsaj, ***ni akar”
„ordas **** jó nő, *** meg”
„kis ***ni való”
„nagy mellű partiarc”
„pistának való”
„ronda, mint a háromnapos Chokito”
„****ni való egyiptológus”

blikk


2013.02.22

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok