HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > Életforma > Ne hagyja hogy az alkohol befolyásolja!

t: 5432

Ne hagyja hogy az alkohol befolyásolja!

Rosszabb lehet a szex az alkoholfogyasztástól?

Közismert és tagadhatatlan tény, hogy az alkohol és a szex összekapcsolódik a mai európai kultúrában. Sok ember az ellazulásért fogyasztja, valaki szexuális vágykeltő hatását szeretné élvezni, sokan egyenesen afrodiziákumnak nevezik az alkoholt. Az alkohol segít feloldani, elfeledni az ember saját testével kapcsolatos szorongásait, gátlásait, ellenállhatatlannak érzi magát és sokszor úgy is viselkedik.Ennek ellenére tudatosulnia kell a ténynek, hogy az alkoholfogyasztásnak pozitívumai mellett számos negatív hatására is fel kell készülnünk...

Ha annál a bizonyos határnál - melyet saját szervezetünk határoz meg - többet fogyasztunk, a szexuális ingerlékenység máris tompulni kezd. A szex nehézzé, szinte lehetetlenné válhat, az izgalmi állapot visszaesik.

Mi történik a szervezetben, ha mértékkel iszik?
Nőknél:

- könnyebben kezdeményeznek,
- jobban élvezik az aktust,
- könnyen érik el az orgazmust.

Férfiaknál:
- megnövekszik a merevedési idő,
- hosszabban tudnak szeretkezni,
- jobban tudják szabályozni magömlésüket,
- könnyebben elégítik ki partnerüket.


Mi történik a szervezetben túlzott alkoholfogyasztás esetén?

Nőknél:

- hüvelyszáraszág léphet fel,
- nehezen érik el az orgazmust.

Férfiaknál:
- átmeneti merevedési problémák jelentkezhetnek,
- ha van erekció, rövidül az ideje,
- korai magömlés
- nem tudja kielégíteni párjátA túlzott alkoholfogyasztás negatív hatásai mind két nemnél:
- álmosság,
- ingerlékenység,
- szédülés
- hányinger
- látászavarok
- megnövekszik a pulzusszám, melegségérzetet ad.

Egyéb veszélyek a férfiaknál…

A merevedés a péniszben a barlangos testecskék vérrel való megtelésekor jön létre. Ez egy rendkívül rugalmas ér, valakinél jelentős méretváltozást okoz, valakinél csak néhány centimétert jelent. Rugalmasságát természetes zsírsejtek óvják, melyeket az alkohol nagymértékben felold, így csökken a külső védelem. Minél többször szeretkezik valaki ittasan, annál nagyobb az esélye arra, hogy maradandó károsodást szenvedjen.

Sokat ivott, de szeretne mégis nagyot alakítani az ágyban? Van megoldás!

Léteznek olyan alkoholsemlegesítő szerek, melyek képesek gyorsan és biztonságosan segíteni a májnak az alkohol feldolgozásában. Használatuk után könnyedén és kockázatmentesen teljesíthet az ágyban bármely férfi!
Az alkoholsemlegesítő kapszulák hatása abban rejlik, hogy a benne lévő anyagoktól gyorsabban szabadul meg a véráram az alkoholtól, mint ahogy az normális esetben történne. Így az alkoholmennyiség fele akár egy órán belül felszívódik, távozik a szervezetből.
Ennek köszönhetően nem csak a szexuális teljesítőképesség javul, de megelőzhetőek a másnaposság kellemetlen tünetei, például a fejfájás és a hányinger is! Az ilyen termékek használatával csökken a maradandó károsodás kialakulásának esélye is.


Fontos tudnivaló az alkoholsemlegesítő kapszulák használatával kapcsolatban!

Ezek a termékek nem szüntetik meg teljes mértékben az alkohol mennyiségét, csak részben semlegesítik, így a zéró tolerancia értelmében tilos az autóba ülni még efféle készítmények fogyasztása után is.
Mindent összevetve az alkohol igen lazává teszi az erkölcsöket, de ha igazán kellemes, maradandó élményre vágyik, érdemes mértékkel fogyasztani. Ha mégis átesett a ló túloldalára, akkor sincs miért aggódni, mert a természet megint a segítségére siet, csak jó helyen kell keresni a megoldást…

A következő linkre kattintva még több információt kaphat a témával kapcsolatban.


www.mensvital.hu/termekek/alkoholsemlegesites

www.mensvital.hu

2012.08.23

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok