HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > Életforma > Hogyan találjunk rá az igazira?

t: 5088

Hogyan találjunk rá az igazira?

A szülői házban tapasztalt minták mindenki számára meghatározóak, de a lányok esetében ez sajátos gondot okozhat. A gyengébb nem képviselőit a szülők ösztönösen jobban óvják, és ezt sokan túlzásba is viszik. Ebből következik, hogy a nők nagy része tudat alatt irányításra és felelőtlenségre vágyik, és olyan domináns társat keres, aki védőpajzs mögé rejti őt. Hoszszú időnek kell eltelnie, és néhány csalódáson is át kell esni ahhoz, hogy rájöjjünk, valóban mire is van szükségünk. Ehhez alaposan meg kell ismerni önmagunkat, minél jobban kielemezni saját vágyainkat, érzéseinket, viselkedésünket. S persze azt sem árt szem előtt tartani, hogy az ideális társ sem felelhet meg minden óhajunknak, és nem teljesítheti minden kívánságunkat.

Az egészségmagazin pszichológia rovatában megjelent cikkben nemcsak érdekes gondolatokat találunk az önismeret fontosságáról és a párválasztásról, de hasznos tanácsokat is kaphatunk, hogy valóban megtaláljuk és sikeresen meg is tarthassuk az igazit.

További részletek és más érdekes és hasznos tudnivalók a Blikk Extra Egészség nyári különszámában, 52 oldalon csak 195 forintért. Keresse az újságárusoknál!

Blikk

2008.07.29

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok