HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > Body building > Szkanderezésből testvérgyilkosság

t: 6121

Szkanderezésből testvérgyilkosság

Hasba szúrta 33 éves öccsét egy 45 éves férfi március szerda délután, tiszavasvári lakásukban. A családi tragédia azután következett be, hogy a testvérek egész napos italozás után szkanderezni kezdtek a konyhában, mondta el Fülöp Gergely hadnagy, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóreferense az Index kérdésére.

A testvére megölésével alaposan gyanúsítható férfi beismerő vallomást tett a rendőrségen, elmondása szerint előbb testvérével közösen fát vágtak, majd több üveg sört és tömény italt is megittak. Az édesanyjukkal egy háztartásban élő testvérpár alaposan felöntött a garatra, és részegen szkanderezni kezdtek a konyhában.

Erejük összemérésében a fiatalabb testvér alulmaradt, de ebbe nem nyugodott bele, és bátyja kezét ráncigálva visszavágót követelt. Az idősebb testvér erre fölkapta a konyhaasztalon heverő kést és hasbaszúrta öccsét, aki még az éjjel a nyíregyházi kórházban életét vesztette. A fiúk édesanyja nem volt jelen a halállal végződő szkanderezésnél.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság emberölés megalapozott gyanújával őrizetbe vette az elhunyt férfi 45 éves bátyját, miután a ház közelében elfogták. A kést a nyomozók a helyszínen lefoglalták. A férfi rendőrségen tett vallomásában elmondta, hogy jó viszonyban volt megölt testvérével, mások is jó testvéreknek tartották őket. A férfi előzetes letartóztatásba vételére a rendőrség hamarosan indítványt tesz.


2005.03.10

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok