HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > Fotó - Videó - Dvd > Megjelent a Kettős zajcsökkentési rendszerrel ellátott PowerShot G11

t: 5678

Megjelent a Kettős zajcsökkentési rendszerrel ellátott PowerShot G11

A Canon augusztus 19.-én jelentette be az új PowerShot G11 digitális kompakt fényképezőgépnek, a többszörös díjnyertes PowerShot G10 utódjának forgalomba hozatalát.

A PowerShot G11 újdonságai között található a nagyfelbontású, kihajtható LCD képernyő és a továbbfejlesztett zajcsökkentési funkció. A Canon új Kettős zajcsökkentési rendszere a nagy érzékenységű, 10.0 megapixeles képérzékelőt és a továbbfejlesztett DIGIC 4 képfeldolgozó processzort használja a képzaj nagymértékű csökkentésére és a képminőség javítására. A Kettős zajcsökkentési rendszer lehetővé teszi a teljes felbontású képek készítését - akár ISO 3200 érzékenységgel - kevés fényben is. Ezzel a korábbinál is könnyebbé vált a kiváló minőségű fényképek készítése gyenge megvilágításban, vagy akár éjszaka. A mozgás okozta elmosódás is jelentősen csökkenthető.

Rugalmas felvételkészítési lehetőségek a kihajtható LCD-vel
A PowerShot G11 már az új, kihajtható, 2,8"-os PureColor II VA LCD-vel rendelkezik – amelyet közvetlenül a vásárlói visszajelzések alapján terveztek. A kihajtható képernyőnek köszönhetően a PowerShot G11 minden felvételkészítési helyzetben ideálisan alkalmazható, például sajtófotózáskor, ahol az optikai kereső használata nem mindig előnyös. A változtatható betekintési szögű képernyő tökéletesen használható kreatív és makró felvételkészítéshez, a felbontása 461000 képpont, és természetes színekkel jeleníti meg a képet megfelelő részletességgel, a felvételkészítés előtt és után.

A felső kategóriás Canon objektív tökéletes minőségű képet ad, 5-szörös nagy-látószögű (28 mm) zoommal és optikai képstabilizátorral rendelkezik. Ezzel lehetségessé válik a kézben tartott fényképezőgéppel a felvételkészítés akár 4 lépéssel hosszabb záridők alkalmazása mellett is, szemben a hagyományos modellek esetén - és ezzel sötétben vagy kisebb ISO érzékenységgel is kiváló fényképek készíthetők.
DIGIC 4 - továbbfejlesztett, javított és bővített funkciókkal
A professzionális fotósok és az amatőrök is kihasználhatják a DIGIC 4 képfeldolgozó technológiájának továbbfejlesztett funkcióit a PowerShot G11 fényképezőgéppel.

Az új funkciók egyike az Intelligens kontraszt-korrekciós (i-Contrast) technológia, amely optimalizálja a képek dinamika tartományát, ezzel segít elkerülni a túlexponált részeket, a sötét területek részletgazdagságának megtartása mellett. Az i-Contrast ideálisan használható kevés fényben, ahol a jelenet sötét és világos részei között jelentős az eltérés, például kültéri portréfelvételek esetén. Az új Kevés fénymód használatával alacsony zajszint érhető el kisebb felbontásban, nagyobb ISO tartományban - a beltéri és kevés fényben történő fényképezéshez ideális módban a felhasználó 2,5 megapixeles képeket készíthet akár 12800-as ISO érzékenységgel és 2,4 kép/mp-es sebességgel.

A PowerShot G11 tartalmaz egy beépített 3-lépéses neutrális (ND) szűrőt, a fehér-egyensúly pedig finom-hangolható, így pontosabban visszaadhatók a természetes és mesterséges fény változásai, például a különböző izzólámpás megvilágítások eltérő színtónusai. A fényképezőgépen történő finomhangolások elvégzésével jelentős idő takarítható meg az utómunkák végzésénél, és ezzel több idő fordítható a kreatív munkára.

Intelligens Automata mód – most még intelligensebb
A DIGIC 4 rendelkezik az Intelligens Automata móddal is a Témafelismerő technológiával. A PowerShot G11 automatikusan elemzi a jelenetet és összehasonlítja 22 téma típussal, az optimális beállítás alkalmazásához. Ez kiváló lehetőséget biztosít azoknak, akik nem kívánnak a beállításokkal vesződni, csak fókuszálni és exponálni szeretnének. Az Intelligens Automata mód érzékeli az emberek mozgását is a képen, és aktiválja a Szervo AF/AE funkciót, amellyel az élességet és az expozíciót az adott alanyra rögzíti. A felhasználó rendelkezésére áll a Gyors felvétel mód is, amelynél az optikai kereső használható az élességállításra és a kompozícióra az exponálás késésének csökkentése érdekében.

Nagyszerű funkciók profi felvételek készítéséhez
A PowerShot G11 a funkciók és tartozékok kivételesen széles választékát nyújtja a profik és az amatőrök számára a felvétel-készítési lehetőségek nagymértékű bővítéséhez. A digitális fényképezőgép képes RAW formátumú képek rögzítésére, valamint kompatibilis a Canon Digital Photo Professional (DPP) szoftverével, így a fényképek tökéletesen beilleszthetők a fotós munkafolyamatokba.

A PowerShot G11 fényképezőgéphez a Canon tartozékok széles választéka használható, többek között: Speedlite 270EX, 430EX II és 580EX II vakuk; Macro Twin Lite MT-24EX és Macro Ring Lite MR-14EX vakuk bővített felvétel-készítési opciókkal; ST-E2 Speedlite jeladó, Speedlite rögzítőbilincs és RS-60E3 távkioldó. Víz alatti fényképezéshez a PowerShot G11-hez kiválóan használható a különleges WP-DC34 vízhatlan tok, amely 40 m mélységig biztosítja a fényképezőgép víz alatti védelmét és teljes funkcionalitását. A PowerShot G11 rendelkezik HDMI porttal is, amelynek segítségével a felhasználó megoszthatja felvételeit barátaival és családtagjaival egy kompatibilis TV-n vagy képernyőn az opcionális HDMI kábel használatával.

hirado

2009.09.03

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok