HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > Életforma > Önzetlenek a magyar férfiak

t: 5199

Önzetlenek a magyar férfiak

MAGYARORSZÁG – Kiderült az igazság! Ötven nemzet tízezer tapasztalt hölgytagja értékelte a férfiakat egy angol kapcsolatépítő internetes portálon. A felmérésben férfiak millióinak szexuális szokásairól rántották le a leplet a hölgyek, értékelve ágyban nyújtott teljesítményüket. A felmérés szerint az olaszok a legjobb szeretők, maguk mögé utasítva a franciákat, a dél-afrikaiakat és a spanyolokat. A németek önzők, ezért utolsók. Őket csak egy hellyel előzik meg a svéd férfiak, akik mindig sietnek, míg a hollandok túl durvák.

De milyenek a magyarok a hálószobában? Az internetes oldalon regisztrált mintegy száz magyar nő úgy véli, hazánk fiainak többsége gáláns, és szívesen kényezteti partnerét. – A párom az ágyban csak arra figyel, hogy nekem jó legyen – árulta el Viki (25).

Rusz Edit szexuálpszichológus dobogós helyre rangsorolná a nemzetközi listán a magyar férfiakat, szerinte legfeljebb az olaszok és franciák előzhetik meg őket. – A honi férfiak fejlett szexuális kultúrával rendelkeznek, és önzetlenek az ágyban. A legtöbbször még saját gyönyörüket is háttérbe helyezik – mondta a szexológus.

A törökök izzadnak, az oroszok szőrösek
A felmérésben az angolok a tizedik helyet szerezték meg azért, mert sokszor nincsenek formában. A törökök izzadósak, a görögök illata is hagy maga után kivetnivalót, az oroszok meg szőrösek. Az amerikaiak túl dominánsak, a walesiek negédesek, a skótok pedig hangosak.

Az óvszergyár szerint harmadikok vagyunk
A Durex Global Sex Survey 2004-es felmérése alapján a magyarok még dobogósak voltak a szex gyakoriságát illetőlen. Azóta a franciák lettek aranyérmesek évi 137 együttléttel, a görögök 133-mal a második, míg a magyarok 131-gyel a harmadik helyen végeztek.

blikk

2007.12.13

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok