HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > Fotó - Videó - Dvd > Digitális videokölcsönzőt nyitott az HBO

t: 6471

Digitális videokölcsönzőt nyitott az HBO

3 hónap ingyen

A bevezetési időszakban egyelőre 20 filmet nyújtó HBO Digital kínálata a közeljövőben 50 filmre bővül, a lista pedig heti rendszerességgel frissül majd, a legrégebben bekerült filmeket újabbak váltják majd fel. A közép-európai piacon egyedülálló szolgáltatásra egyelőre csak azok fizethetnek majd elő, akik az HBO MaxPak előfizetői, azaz mind a négy -- HBO, HBO2, CineMax, Cinemax2 -- csatornát tartalmazó extra csomagot is megrendelték, bár a bevezető akció keretében az első három hónapban ingyenes lesz az HBO Digital.

A menürendszerbe beépülő HBO Digital menüpont alatt kategóriákra osztva találhatók meg a filmek, melyek között premierfilmek mellett az HBO saját gyártású sorozatai is megtalálhatók lesznek, ezek epizódjait így bármikor meg lehet majd tekinteni. Számos esetben ezek a részek, filmek még azok műsorra tűzése előtt megtekinthetők lesznek.

A T-Home IP-televíziós szolgáltatás előfizetői -- kábeltévével versenyképes áron -- jelenleg 50 tévécsatorna kínálatát tekinthetik meg a képernyőn, melyhez olyan set-top-boxot mellékel a szolgáltató, mely egyben több tíz órányi filmfelvételi lehetőséget is kínál. A kényelmi szolgáltatások közé tartozik a közvetlenül elérhető elektronikus műsorújság, a néhány gombnyomásos programozási lehetőség, az időeltolásos tévézés, a gyerekzár, a kép-a-képben funkció. A T-Home TV-t kizárólag T-Com hálózaton, T-Online ADSL-kapcsolat mellé rendelhetjük meg egyre több városban és kerületben.

Fogékonyabb előfizetők

"Az új, előfizetésen alapuló szolgáltatás segítségével a T-Home TV műsorkínálata még rugalmasabbá válik, hiszen így az előfizetők teljes mértékben átvehetik az irányítást, tetszés szerint megtekinthetik a mozicsatorna [egyes] műsorait" -- mondta Szász Dániel, a T-Online Magyarország vezérigazgató-helyettese.

Elmondása szerint a T-Home TV előfizetői egyébként is fogékonyabbak az újdonságokra, ugyanis az HBO-előfizetők száma itt jóval magasabb az átlagnál, az online videotéka szolgáltatást pedig az előfizetők körülbelül fele veszi igénybe. Ez utóbbi kínálata hamarosan újabb sikerfilmekkel gazdagodhat, a T-Online tegnap ugyanis aláírta megállapodását a Warner kiadóval is.


hwsw.hu

2007.03.27

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok