Hozzávalók:
4 szelet lazac
10 dkg zöld spárga
10 dkg fehér spárga
3 ek olívaolaj
1 db citrom
1 db lime
2 evőkanál cukor
só, bors
1 db mangó
1 db papaya
1 fej lilahagyma
koriander
petrezselyem
főtt rizs
Egy serpenyőben a sóval, borssal, korianderrel ízesített halat olívaolajon megsütjük. A mangó és a papaya húsát tálba tesszük, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, a cukrot, belereszeljük a lime héját, belefacsarjuk a levét, majd botmixerrel pürésítjük.
A hal alól visszamaradt zsiradékba tesszük az apróra vágott spárgát, cukorral, citromlével, petrezselyemmel ízesítjük és puhára pároljuk. Végül összeforgatjuk főtt rizzsel. A lazacot a spárgás rizzsel, valamint a salsával tálaljuk.
Jó étvágyat!
rtlklub.hu