HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Halételek > Sült lazac trópusi salsa szósszal

t: 2450

Sült lazac trópusi salsa szósszal








Hozzávalók:

4 szelet lazac
10 dkg zöld spárga
10 dkg fehér spárga
3 ek olívaolaj
1 db citrom
1 db lime
2 evőkanál cukor
só, bors
1 db mangó
1 db papaya
1 fej lilahagyma
koriander
petrezselyem
főtt rizs

Egy serpenyőben a sóval, borssal, korianderrel ízesített halat olívaolajon megsütjük. A mangó és a papaya húsát tálba tesszük, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, a cukrot, belereszeljük a lime héját, belefacsarjuk a levét, majd botmixerrel pürésítjük.

A hal alól visszamaradt zsiradékba tesszük az apróra vágott spárgát, cukorral, citromlével, petrezselyemmel ízesítjük és puhára pároljuk. Végül összeforgatjuk főtt rizzsel. A lazacot a spárgás rizzsel, valamint a salsával tálaljuk.

Jó étvágyat!

rtlklub.hu

2007.05.17

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok