HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Ízvilág > Báránybordák roston sült cukkinivel, tzazikivel

t: 1856

Báránybordák roston sült cukkinivel, tzazikivel

Hozzávalók:


8 x 8 dkg báránykaraj (csontos),

2 dkg só, bors,

1 dkg tárkony,

5 dkg vaj,

50 dkg cukkini,

2 gerezd fokhagyma,

1 evőkanál citromlé,

1 evőkanál balzsamecet,

2 db baguette


Tzatziki:


70 dkg görög joghurt juhtejből,

1 kígyóuborka, só,

3 gerezd fokhagyma,

1 ek fehérborecet,

1 evőkanál olívaolaj

Elkészítése:

A báránybordákat vajon megsütjük. Visszamaradt zsíradékában fokhagymát pirítunk, karikára vágott cukkinit, sót, borsot, balzsamecetet adunk hozzá.
Egy tálba joghurtot teszünk, hozzáadjuk a reszelt uborkát, amit előzőleg sóval 10 percig állni hagytunk, és a levét kinyomtuk. Fokhagymát összepréselünk, ecet, olaj kerül hozzá.

Jó étvágyat kívánunk!

hirado

LINKAJÁNLÓ
Alternatív gyógymódok

Egészség - orvos

Szépségápolás

Táplálékkiegészítők

Bio

Recept ABC

Vegetáriánus

Dísznövények

Világörökség



2006.03.17

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok