HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Ízvilág > Töltött sertésborda görögsalátával

t: 1992

Töltött sertésborda görögsalátával

Hozzávalók:


4 db paradicsom,

1 db lilahagyma,

1 db újhagyma,

1 db kígyóuborka,

10 dkg feta sajt,

5 dkg olivabogyó,

1 dkg oregano,

olívaolaj,

borecet

70 dkg sertéskaraj,

1 kávéskanál zúzott tárkony,

5 dkg bacon,

5 dkg füstöltsajt,

1 csomag petrezselyemzöld


Elkészítése:

Az előkészített alapanyagokból elkészítjük a görögsalátát.
A sertéskarajt klopfoljuk, megkenjük a zúzott tárkonnyal, fűszerezzük, majd betöltjük a baconnal, és a füstölt sajttal, és készre sütjük. Tálaláskor a görögsaláta mellé kerüljön.

Jó étvágyat kívánunk!

hirado

2006.03.12

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok