HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Ízvilág > Gombás vagdalt sült burgonyával, cocktail szósszal

t: 2195

Gombás vagdalt sült burgonyával, cocktail szósszal

Hozzávalók:


60 dkg sertéshús,

1 fej vöröshagyma,

2 db zöldpaprika,

10 dkg póréhagyma,

10 dkg gomba,

1 kiskanál szódabikarbóna,

2 dl olaj,

4 db nagyobb héjában főtt burgonya,

15 dkg majonéz,

5 dkg ketchup,

2 cl brandy


Elkészítése:

A sertéshúst késsel durvára összevágjuk, hozzáadjuk a finomra vágott póréhagymát, zöldpaprikát, gombát, sóval, borssal ízesítjük, majd hozzákeverjük a szódabikarbonát, és a hűtőszekrényben kb. egy órát pihentetjük.
Lepény alakúra formázzuk, a karikára vágott főtt burgonyával, hagymakarikával szép lassan megsütjük.
A majonézhez hozzákeverjük a ketchupot és a brandyt, és ezzel a szósszal tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk!

hirado

2006.03.08

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok