HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Ízvilág > Sertésszűz libamájjal, gombával

t: 2135

Sertésszűz libamájjal, gombával

Hozzávalók:


60 dkg sertésszűz,

30 dkg libamáj,

20 dkg laskagomba,

30 dkg burgonya,

1dl cognac,

1 szál újhagyma és póréhagyma,

só, bors, rozmaring, néhány zsályalevél,

8 szelet bacon,

1 dl fehérbor

Elkészítése:

A húsokat sózzuk, borsozzuk, majd szalonnával körbetekerjük, és elkezdjük sütni. Közben hozzáadjuk a libamájakat, megfűszerezzük és konyakkal megflambírozzuk.
A gombákat külön lepirítjuk, majd hozzáadjuk a húsokhoz. Sült burgonyával tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk!

hirado

2006.03.02

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok