HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Ízvilág > Balatoni pontyfilé nyárson sütve majonézes tésztasalátával

t: 1950

Balatoni pontyfilé nyárson sütve majonézes tésztasalátával

Hozzávalók:

60 dkg pontyfilé,

1 db citrom,

5 dkg petrezselyemzöld,

5 dkg vaj,

25 dkg szarvacska vagy csavart tészta,

20 dkg főtt sonka,

15 dkg gouda,

1 csomag retek,

1 db kígyóuborka,

3 evőkanál majonéz ,

3 evőkanál joghurt,

1 evőkanál fehérborecet,

bors,

só,

10 dkg póréhagyma

Elkészítése:

A pontyfiléket vékony szeletekre vágjuk, ízesítjük, majd vajban megsütjük.
Amíg sül, addig elkészítjük a majonézes tésztasalátát: a tésztát forró, sós vízben kifőzzük, kihűtjük. A sonkát csíkokra vágjuk, a sajtot lereszeljük, felszeleteljük a retket. Az uborkát kockára vágjuk, a fűszernövényeket pedig apróra.
Végül a majonézt joghurttal, ecettel, sóval és borssal összekeverjük, majd jöhet hozzá a tészta és az előkészített többi hozzávaló, és már készen is vagyunk.

Jó étvágyat kívánunk!

hirado

2006.02.23

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok