HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Ízvilág > Fetasajttal töltött csirkemell, olívás padlizsános rizzsel

t: 2863

Fetasajttal töltött csirkemell, olívás padlizsános rizzsel

Hozzávalók:


70 dkg csirkemell,

10 dkg fetasajt (krémfehérsajt),

0,5 kg rizs,

1 dkg olívabogyó,

1 dl olaj,

1 db cukkini,

4 db paradicsom,

5 dkg vaj,

2 db tojás,

5 dkg zabpehely,

néhány zsályalevél,

1 csokor petrezselyem,

só,

bors


Elkészítése:

A padlizsánt apró kockákra vágjuk, majd lesózzuk és állni hagyjuk.
Közben elkészítjük a sajtos tölteléket a húshoz: a sajtot borsozzuk, és az apró kockára vágott olívabogyóval, valamint a mentalevéllel összekeverjük. Beletöltjük a húsba, majd a húst a felvert tojásba és a zabpehely búzapehely keverékébe forgatjuk és kisütjük.
Elkészítjük a rizsköretet: a padlizsánt lepirítjuk, hozzáadjuk a maradék olívabogyót és a paradicsomkockát, majd a rizst magát. Sózzuk, borsozzuk, végül a maradék mentalevelet hozzáadjuk, és összepirítjuk az egészet.

Jó étvágyat kívánunk!

hirado

2006.02.22

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok