HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Ízvilág > Mogyorós pulykacsíkok póréhagymás rizzsel

t: 1368

Mogyorós pulykacsíkok póréhagymás rizzsel

Hozzávalók:

60 dkg pulykamell csíkokra vágva,

5 dkg póréhagyma,

5 dkg vöröshagyma,

só,

bors,

chili,

szójaszósz,

4 evőkanál méz,

1 dl étolaj,

10 dkg mogyoró durvára vágva


Elkészítése:

Először marinírozzuk, pácoljuk a húst, majd egy tálba beletesszük. Sózzuk, borsozzuk, szójaszószt, chili paprikát, kukoricakeményítőt teszünk rá, és így állni hagyjuk.
Bő olajban elősütjük! A sütés után a pulykacsíkokat papírra kiszedjük, és lecsöpögtetjük.
Ezután serpenyőben a vaj felén póréhagymát pirítunk, hozzátesszük az előfőzött rizst, átforgatjuk vele, már kész is a köret.
A vaj másik feléhez mézet teszünk és durvára vágott mogyorót, ebben fogjuk véglegesre megsütni a csíkokra vágott, elősütött pulykát.

Jó étvágyat kívánunk!

hirado

2006.02.22

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok