HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Ízvilág > Marcipán, bonbon, sütemény

t: 1391

Marcipán, bonbon, sütemény

A legnagyobb budapesti ötcsillagos szállodában a közelmúltban megnyílt elegáns cukrászda berendezése sajátos keveredése a modern belsőépítészetnek és a Mucha-féle, szecessziós, századfordulós Osztrák-Magyar Monarchia-béli stílusnak.

A modern, minimal stílust csillárokkal, virágokkal, reprodukciókkal, festményekkel, csipketerítőkkel váltották fel, így tették a nagy helyiséget kényelmessé, hangulatossá.

A cukrászda fogalma egyébként is hungaricum, pontosabban: az Osztrák-Magyar Monarchia specialitása.

Egy igazi, békebeli magyar cukrászda kínálatát teremtették meg, számítva a szálloda vendégeire, a körúton sétálókra, az üzletemberekre, az idősebb hölgyekre, akik szeretik elegáns környezetben elfogyasztani a kávéjukat és kedvenc süteményüket.

Az édességek közül a legtöbb a marcipánból készült különlegesség, de nem hiányoznak a jellegzetes magyar cukrászsütemények sem. Mindegyik üzletnek hasonló a választéka, de a magyar főcukrász, Kerekes Miklós arra is ügyel, hogy a cukrászdának legyen "saját" süteménye is.

hirado

2006.02.06

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok