HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Ízvilág > Narancsos-zelleres rákragu töltött cukkinivel

t: 1464

Narancsos-zelleres rákragu töltött cukkinivel

Hozzávalók:


40 dkg rák,

1 szál újhagyma,

1 db zeller,

2 db narancs,

2 db cukkini,

6-8 dkg főtt rizs,

2-3 dkg vadrizs,

2 db főtt tojás,

1 db tojás,

1 dl fehérbor,

1 dl tejszín


Elkészítése:

A zellert előfőzzük a póréhagymát, apró kockára vágjuk és lepirítjuk, majd hozzáadjuk a rákokat és a zellert. Ízesítjük, és hozzáadjuk a fehérbort. Tejszínnel dúsítjuk, utána jól kiforraljuk.
A cukkinit hosszában kettévágjuk, a belsejét kivájjuk. A töltelékhez a két fajta rizst, a főtt és a nyers tojást összekeverjük és hozzáadjuk a sót, borsot. A zeller főzőlevében megpároljuk, a rákraguhoz hozzáadjuk a narancsfiléket, végül citrommal díszítve tálaljuk ételünket.

Jó étvágyat kívánunk!

hirado



2006.02.05

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok