HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Ízvilág > Burgonya pörkölttel töltve

t: 1742

Burgonya pörkölttel töltve

Hozzávalók:
Egy fél kiló húsból készült pörkölt
10 db burgonya
2 gerezd fokhagyma
Friss saláta, vagy csalamádé
Vaj, só

Elkészítés:
A pörkölt húsokat felaprózzuk vagy ledaráljuk. A burgonyákat meghámozzuk, majd hosszában lyukat vájunk bele. A krumplik belsejébe beletömködjük a húst, majd a külsejüket megsózzuk és összezúzott fokhagymás vajjal, bekenjük a külsejét. A töltött krumplikat egyenként fóliába csomagoljuk. Forró sütőben kb. 45 percig, sütjük. Ha már megpuhultak a krumplik, a fóliát leszedjük róla, és még visszatesszük a sütőbe pirulni. A pörkölt szaftjával tálaljuk a végén, köretként salátát vagy csalamádét ajánlunk. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

nice

2006.02.01

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok