![](//static.lhp.hu/lhp.hu/keptar_cikkek/belyegkep/5/22/15225.jpg?1719420783)
Fogadás pálinkával a csárdában, majd ebéd: gulyásleves szabad szedéssel és 2dl bort. Szüretelés a szőlőhegyen. A vendégeket a szőlőben borral, pogácsával fogadjuk. Szüret, szakmai ismertetés. Ezt követően a leszedett szőlő darálása, préselése, must fogyasztás. Szüreti lakoma a csárdában: Erőleves gazdagon, Mustos pecsenye, Szőlős rétes, egri bor korlátlan kóstolása. Cigányzene.
A kb 6 órás programra Szeptember 15-től Október 15-ig
Szeretettel várja mulatni vágyó vendégeit
Tóth László - Mesterszakács
Pallagi Gábor - Mesterszakács
Tóth Zoltán - Mesterfelszolgáló
Éttermünk a 13. Szent Donát napi bikavér ünnepen 30 étterem és borászat közül elnyerte a
legjobb étel és a hozzá illő legjobb bikavér díját. A három napos rendezvényt sok ezren
látogatták meg, sokan érkeztek külföldről is.Többek között a cseh, az indiai, az ausztrál,
valamint a kanadai nagykövetek is megtiszteltek bennünket.
A díjnyertes étel: Kemencében sült kacsacomb
borókás hordós párolt káposztával, fűszeres knédlivel.
Ködmön Csárda Eger