HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Gasztronómia > Sonkával töltött gombafejek

t: 1801

Sonkával töltött gombafejek

Hozzávalók:

50 dkg gomba,
8 dkg vaj,
6 dkg liszt,
3 dl tej,
bors, pirospaprika,
só,
40 dkg főtt sonka
2 db tojássárgája,
5 dkg reszelt sajt

A gombafejeket megtisztítjuk, majd egy vajjal megkent edénybe helyezzük, belső részüket megsózzuk, és kevés törött borssal meghintjük. Az 5 dkg vajból, 6 dkg lisztből és a tejből sűrű besamelmártást készítünk, amelyet sóval, törött borssal és pirospaprikával ízesítünk. Belekeverjük az apróra vágott főtt sonkát és a tojássárgáját. A gombafejeket ezzel a töltelékkel megtöltjük, megszórjuk reszelt sajttal, olvasztott vajjal meglocsoljuk, és a sütőbe helyezve készre sütjük.

hirado

2007.08.21

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok