HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Gasztronómia > Borjúragu bundázott tortillával

t: 1940

Borjúragu bundázott tortillával







Hozzávalók:

15 dkg morzsolt kukorica
1 db hegyes erős paprika
20 dkg koktélparadicsom
4 gerezd fokhagyma
30 dkg borjúszűz
2 evőkanál tabasco szósz
10 dkg olívabogyó
1 fej lilahagyma
4 db paradicsom
1 db chili paprika
6 db tortilla lap
2 db tojás
só, bors
1 db lime
bazsalikom
olaj

Egy tálban habosra keverjük a tojásokat, sózzuk, borsozzuk, megmártjuk benne a tortilla lapokat, majd forró olajban kisütjük.

A húst vékonyan felszeleteljük, majd fokhagymával, borssal és bazsalikommal ízesítjük, kiklopfoljuk és olajon megsütjük. Sütés közben meglocsoljuk tabascoval, limelével és mellétesszük a cikkekre vágott lilahagymát is. Mikor a hús egyik oldala pirosra sült, megfordítjuk, és hozzáadjuk a kukoricát, az apróra vágott paradicsomot, a chilit, az erős paprikát, és limelével, valamint borssal ízesítve összeforraljuk.

Az így kapott ragut a tortillába töltjük, mellé koktélparadicsomot és olívabogyót adunk.


rtlklub.hu

2007.08.17

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok