HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > NŐI > Wellness

A téli hideg közeledtével bőrünk fokozottabb ápolást és törődést igényel. Tanácsainkkal kisimultabban, nyugodtabban és fittebben várhatod az ünnepeket.
Nem véletlen, hogy minden vallás böjti időszakokat ír elő híveinek, hiszen évszázadok óta ismert, hogy a szervezetnek méregtelenítésre van szüksége. A 18. század végén jöttek rá arra, az sem mindegy, hogy a két böjti időszak között mit eszünk.
Kiváló, színvonalas beach-hotel, családosoknak és az all inclusive szolgáltatást kedvelőknek. A szálloda a városközponttól kb. 10 percre, a repülőtértől félórára, közvetlenül a tengerparton helyezkedik el.
A víz fizikai tulajdonságai jótékonyan hatnak az emberi szervezetre. A rendszeres testedzés a vízben, egy megfelelően összeállított edzésterv alapján, bizonyíthatóan javítja a kondíciót, erősít, alakot formál, és jó közérzetet biztosít. A programok nem igényelnek különösebb fizikai adottságokat, és a vízi programokban résztvevőknek nem kell tudniuk úszni sem.
Szicília szigete Olaszország déli részén helyezkedik el. A Nap szigetének nevezett Szicília nevezetességeit is érdemes meglátogatni, felmenni az Etna vulkánhoz, Palermoban megtekinteni a botanikus kertet, Monrealeban a Katedrálist vagy betérni Agrigento Archeológiai Múzeumába.
Wellness - Az exkluzív 4 csillagos wellness szálloda a termál tótól néhány percnyi sétára fekszik egy 16 hektáros, parkosított területen.
Abu Dhabi egzotikus hely, ahol a szépség a mérhetetlen gazdagsággal ötvöződik. Sajátos hangulata a régi és az új, az ősi és a modern világ keveredéséből fakad.
A Riu Tikida Dunas Clubhotel 2002 decemberében nyílt meg a Riunemzetközi szállodalánc részét képezve.
Nem minden híresség születik tökéletes alakúnak - sőt, a legtöbbjüknek igencsak meg kell küzdeniük azért, hogy beleférjenek a legkisebb méretű ruhákba. Hollywoodi sztár-diéták: tippek, trükkök, túlkapások.
Itt az ősz, egyre gyakoribbak a bőséges ebédek és vacsorák otthon, családlátogatáskor vagy a barátoknál. Aki odafigyel az alakjára, az tudja: a sült és a sütemények feletti öröm másnapra elszáll, az elhízás miatti félelem viszont megmarad.
Gyorsítják az anyagcserét, méregtelenítenek és még laktatóak is. Minden fogyókúra alapkellékei. Nem varázsszerek, csupán egészséges, tápláló és finom zöldség- és gyümölcskoktélok.
Milliók akarnak lefogyni, de csak keveseknek sikerül, hogy tartósan karcsúak maradjanak, miközben naponta újabb és újabb szuperdiéták, csodaszerek születnek. Akkor mi az akadálya annak, hogy egészségesek, izmosak, csinosak legyünk?
Schorbert Norbi felkötheti a gatyáját. Hazánk legnépszerűbb fitneszguruja komoly szakmai konkurensre talált Gárpás Győzike személyében. A roma showman ugyaniss a képernyő után, ősztől az élelmiszeripart is meghódítja: piacra dobja Győzike Light nevű termékeit.
Már délben hullafáradt, ég a gyomra, és pár kiló feleslege is van. Ne várjon, azonnal kezdjen hozzá ehhez a diétához. Egy hét múlva sokkal jobban érezheti majd magát.
Igazi vendégszeretet, vidéki atmoszféra, a legmodernebb kényelem, könnyű svájci és nemzetközi ételek, és változatos wellness szolgáltatások.

Következő Utolsó