HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Wellness > Fogyiháború dúl Győzike és Norbi között

t: 5505

Fogyiháború dúl Győzike és Norbi között

Új fogyókúrás termékekkel bővül a hazai élelmiszeripar. Gáspár Győző az óvszergyártás után, rövidesen diétás ételek és italok forgalmazásával szeretne betörni a piacra. A roma showman ősszel forgalomba hozza diétás termékeit.

- Rengeteg zsírszegény és cukormentes terméket gyártunk. Karácsonyra még szaloncukrunk is lesz, de forgalmazunk majd étolajat, kenyeret, teákat, üdítőket és Frankó Csávó néven kávénk is készül - magyarázta Győzike, aki jelenleg külföldön nyaral családjával. - Ebből szeretnénk megélni. A barátaink és a családunk teszteli az élelmiszereket, most a kolbászon és az alkoholmentes italokon a sor. Elárulom: mi a túrórudinkat szeretjük a legjobban.

Győzike terveivel van egy apró bökkenő: az ötletet egy évvel ezelőtt már megvalósította hazánk fitneszguruja, Schorbert Norbert. Az UpDate életmód kiötlőjét azonban nem érte váratlanul Győzike támadása, értesült már a rapper lépéseiről.

- Győzi több éve kerget az ötletével. Azt mondtam, ha lefogy a módszeremmel, támogatom saját termékcsaládjának kialakításában. Még a logót is megcsináltattam. Kértem azt is, hogy saját példájával segítsen Evelyn lányának, hiszen annyira túlsúlyos, hogy kezdeti cukorbetegségben szenved. Győzi azonban nem változtatott semmit, ráadásul betetetett magának egy gyomorgyűrűt. Így soha nem lesz hiteles, megint átveri a népet - fakadt ki Norbi. - Három héttel ezelőtt ismét megkeresett, én pedig a szemébe mondtam, hogy a gyomorgyűrűje miatt nem segítek, mert hiteltelen. Egykori menedzseremnek is munkát ajánlott. Inkább varratta volna be a száját, mint hogy ilyen módszerhez folyamodik. Nem tartok a sikerétől, de én azt tanácsolom neki, inkább maradjon a showbizniszben és ne kontárkodjon. A csapatommal éveken keresztül dolgoztunk a termékek kialakításán. Valami eredetit kellene kitalálnia.

(szinesbulvarlap.hu)

2006.07.03

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA
Új fogyókúrás termékekkel bővül a hazai élelmiszeripar. Gáspár Győző az óvszergyártás után, rövidesen diétás ételek és italok forgalmazásával szeretne betörni a piacra.
Új fogyókúrás termékekkel bővül a hazai élelmiszeripar. Gáspár Győző az óvszergyártás után, rövidesen diétás ételek és italok forgalmazásával szeretne betörni a piacra.

Legfrissebb magazinok