HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Wellness > Beatus Wellness & Golf Hotel

t: 3935

Beatus Wellness & Golf Hotel

A Thun tó mellett, a Bernese Oberland Riviéra napos oldalán a vendégek a Niesen hegyre láthatnak. Nyaralóparadicsom várja a vendégeket, ahol a mindennapok fáradalmai távol vannak. Csak dőljön hátra, hagyja, hogy kényeztessék, és csak annyira legyen aktív, amennyire az akar lenni. A száz feletti személyzet a következő elvet vallja: Vendégként jön, de barátként megy el.

A hotel wellness filozófiája a test, az elme és a lélek egészségét kívánja fenntartani, és ennek érdekében hat pillérre támaszkodik:
- a víz eredő ereje - négy fürdési lehetőség közül választva védjük testünket.
- a hő jótékony hatása. A négy szaunában a test ellenálló képességét lehet erősíteni, méregteleníteni, és a szépséget kell fejleszteni.
- érezzük magunkat egészségesnek a mozgás segítségével. A napi edzéstől rugalmasak leszünk, és sokkal jobban értünk a testünk nyelvén.
- élvezet a megfelelő ételek segítségével.
- az ápoltság a lelket is kényezteti. A szépségtől nem csak egyszerűen csinosabbak vagyunk.
Mindebben masszázsok, spa-k, szaunák, tornatermek segítenek. A környék pedig a sport Mekkája. Tulajdonképpen mindenféle sportot lehet űzni a szabadban, gyakran szakértői irányítás alatt.

A Beatus Wellness & Spa Hotelben garantáltak a könnyű és friss svájci ételek, egy kis mediterrán befolyással. A szakács a regionális termékeket részesíti előnyben, és a Thun tó közelsége miatt könnyen kerülhet az asztalra hal is. a tó körüli régió a sportolás Mekkája, szinte mindenféle sportág űzhető itt.

nice

2006.03.08

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok