HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > NŐI > Szépségápolás

A téli meghitt hangulat, a mesés havas táj, a karácsonyi vásárok fényei, a forró tea mellett a hideghez hozzátartozik bőrünk fokozott igénybevétele is. Arcunk kipirosodhat, bőrünk berepedezhet, kézfejünket kifújhatja a szél. Jó hír, hogy van megoldás a zord időjárás ellen! Megfelelő bőrápolási praktikákkal kivédhetjük a kellemetlen tüneteket. Eláruljuk a titkot, hogyan!
A jó idő közeledtével sokan kétségbeesve keresik a lehetőségeket, hogy a télen kicsit ellustult testüket csúcsformábba hozzák. Most ehhez adunk egy kis segítséget…
Öröklött tényező a nyak alatti zsír, meg persze korral egyre látványosabb: ha nagyon utáljuk tokánkat, ne takargassuk, inkább tornáztassuk, műttessük, vagy olvasztassuk le egy kozmetikussal. Előbbi ingyen van, utóbbi belekerül 90 ezer forintba, de van egy olyan technika is, melynek alkalmazását pasink nagyon fogja támogatni: Truman Capote egyik novellájának szereplője az orális szexet javasolja.
Állítson össze magának egy szépségprogramot! Nem csak Valentin-napon jár önnek a kényeztetés!
Íme néhány hasznos bőrápolási tipp Nagy Klára mesterkozmetikustól.
Lassan eljön a várva várt tavasz. A rövid topok és szoknyák ideje. Ugye senki sem hordaná szívesen ezeket a ruhadarabokat fehér, sápadt bőrön? Ha tündökölni szeretnél, már most kezdj gondoskodni bőröd egészséges barna színéről.
A hajhullás egy bizonyos mértékig természetes folyamat. Akkor tekinthető rendellenesnek, ha túlzott mértékű (naponta több mint 60-100 hajszálat veszítünk el), és hiányzik a normál visszanövekedés. A kopaszodás genetikai kulcsát már megtalálták a tudósok, ahogy annak lehetőségét is, hogyan klónozzák a hajtüszőket.
Mészáros Viktória (25) kozmetikus-divatsminkes segítségével megismerhetünk néhány trükköt, de azt is megmutatja, hogyan varázsolhatunk egy-két mozdulattal dögös sminket.
Érdemes rágyúrni a problémás felületekre.
Egy jól megválasztott frizura nem csupán divatos lehet, de ideálissá varázsolhatja az arcformát, és némi optikai csalással soványabbnak vagy kerekebbnek tünteti fel a természetes vonalakat. Íme, a különböző arcformákhoz leginkább illő hajviselet.
A felfedezés nemcsak a szépségiparban, az egészségügyben is forradalmi
A fürtösök egyenes hajra vágynak, és ez fordítva is igaz. Pedig nem érdemes irigykedni: egyrészt bármilyen forma könnyen elkészíthető, másrészt mindegyikkel akadhat gond.
Az arcunkon is látszik a stressz pihenéssel, vitaminokkal, masszázzsal védhetjük bőrünket
Magyarország - Túl sokáig szépítkezik kedvese a tükör előtt?
Az alábbi dietetikusok által összeállított étrenddel akár 14 nap alatt beleférhetsz egy számmal kisebb nadrágba.

Következő Utolsó